Следва

It shopping: Уютната прегръдка на пуловера

Толкова перфектна, че Кейт я купи ДВА пъти

Кокетната и стилна рокля дело на марката Preen е на път да стане мега известна!...

All fashion преди 7 години

Кокетната и стилна рокля дело на марката Preen е на път да стане мега известна!

Причината - дизайнът очевидно е толкова удобен и същевременно елегантен, че херцогинята на Кейбридж Катрин вече се появи за втори път в него.

По време на официално чаено парти вчера половинката на принц Уилям изуми модните критици с изтънчена черна визия.

За аутфита си Катрин бе комбинирала коктейлната рокля на Preen с колан с интересен дизайн и стилни велурени обувки на висок ток.

Любопитното е, че сме виждали херцогинята с подобна визия и преди. През септември, когато тя и любимият й бяха на кралско посещение в Канада.

Тогава Катрин заложи на дизайна на Preen, но в червено, като за акцент бе сложила брошка на кленов лист.

С роклята на Preen by Thornton Bregazzi обаче вече не всеки може да се сдобие. Благодарение на Кейт и модния й нюх, моделът вече е изкупен и за момента не е наличен в сайта на марката. Цената на изтънчения дизайн е 999 паунда.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.