Следва

Клъцни/Срежи: Кланът Кардашян няма нищо общо с преди

Промяна в плана: Брад отказа на Анджелина!

Брад Пит и Анджелина Джоли няма си играят на щастливо семейство през празниците, както се твърдеше до вчера...

Други преди 7 години

Брад Пит и Анджелина Джоли няма си играят на щастливо семейство през празниците, както се твърдеше до вчера.

Оказва се, че актьорът категорично е отказал на екс половинката си, двамата да се съберат за Деня на благодарността и да заблуждават децата си, че са в добри отношения/

Близки до Джоли пък издават, че тя въобще не е канила бившия си на празнична вечеря и няма никакво намерение да му позволява да се навърта около наследниците й.

"Анджи дори и не си помисли да извика Брад, дори и след многобройните молби от страна на дъщеря им Шайло. Тя е категорична, че не желае той да е около децата, защото може отново да избухне и да ги нагруби", издава приятелка на актрисата.

Припомняме, че Анджелина Джоли изненада всички като преди няколко месеца подаде молба за развод с Брад Пит. В документите актрисата изрично е отбелязала, че иска самостоятелно попечителство над шестте им деца.

След грандиозния сюрприз срещу Пит дори бе повдигнато дело за домашно насилие, като властите разследваха дали актьорът не е посягал на наследниците си. Наскоро се установи, че Брад не е малтретирал нито физически, нито психически децата си - въпреки това обаче, Анджелина продължава да иска сама да гледа трите им осиновени и трите им биологични деца.

More Други