Следва

Залагаме на Grand Hotel Sofia тази Нова година

Как да отслабнеш 10 кг за една седмица

Обмисли добре своето решение, тъй като лекарите не препоръчват да се стига до такива крайности, особено, ако теглото ти не е толкова далеч от нормата...

Health преди 7 години

Ще са ти нужни:

• Елда;
• Риба;
• Кефир;
• Плодове;
• Извара;
• Зелен чай;
• Черен хляб.

ИНСТРУКЦИИ

Обмисли добре своето решение, тъй като лекарите не препоръчват да се стига до такива крайности, особено, ако теглото ти не е толкова далеч от нормата. Диетите, с които се отслабва по бързия начин, са доста твърди и изморителни, а всяко отклонение от строгото предписание грози целия труд да отиде на вятъра. Освен това, спазвайки експресна диета, ще загубиш повече течности, а не мазнини. Така че, ако успееш да свалиш 10 кг за 7 дни, има вероятност, също толкова бързо да си ги върнеш в рамките на следващата седмица.

Ако въпреки всичко се решиш да спазваш диета, предназначена за бързо сваляне на 10 кг, може да опиташ един от следните варианти:

1-ви вариант

Една седмица се храниш само с немазна варена риба. Не трябва да използваш сол, но може да добавиш малко лимонов сок и черен пипер. Може да ядеш в неограничени количества, но не трябва да преяждаш. Седемдневната рибна диета позволява и други продукти. Например, на закуска може да се яде не повече от 100 гр обезмаслена извара с парченца плодове, на обяд - някакъв плод и зеленчуци, а на вечеря - 2 филийки черен хляб. След 18.00 ч. и до сутринта се пие само вода или 1 чаша кефир.

2-ри вариант

На любителите на елдата се препоръчва в рамките на 7 дни да спазват диета с елда. Обаче тук ще се изисква силна воля, тъй като почти цялото ти меню ще се състои от тази зърнена култура. От вечерта залей 1 чаша измита елда с 2 чаши вряща вода и захлупи с капак. На сутринта, затопли получената каша от елда в микровълновата и консумирай в течение на деня (без сос, сол и подправки), пийвайки кефир или неподсладен зелен чай. За закуска може да си позволиш ябълка.

3-ти вариант

Първият ден от диетата е питеен. Пиеш неограничено количество течности, без да добавяш захар. През този ден се препоръчва пилешки или рибен бульон, чай и млечно-кисели напитки.

Вторият ден на диетата, включва хранене с всякакви зеленчуци. Ще бъде много добре, ако включиш в менюто си зеле, защото то топи мазнините. Зеленчуците в този ден се ядат сурови, а в салатите може да се добавят няколко капки растително масло. Освен това зеленчуците могат да се приготвят на пара или на скара, но без добавяне на мазнини.

Трети ден - отново само течности, както първия ден.

Четвъртият ден е плодов. В този ден в менюто има само плодове: банани, ябълки, круши, портокали, като цяло, всеки любим плод. Желателно е да присъства грейпфрут. Той отлично топи мазнините.

Петият ден е протеинов. Разрешени са храни с високо съдържание на протеини: пиле, риба, яйца, соя, ядки, фасул и т.н. Изборът на продукти в този ден е голям. Важното е да не се използва сол.

Шестият ден отново е питеен, както първия и третия.

И последният седми ден е за изход от диетата. Закусваш с 2 твърдо сварени яйца, пиеш чай (без захар). Между храненията - плодове. За обяд: бульон с добавен ориз/елда. Последното хранене трябва да бъде леко. Подходяща е зеленчукова салата с растително масло и малко сол за вкус.

Ако искаш да запазиш получения резултат и да продължиш да се усъвършенстваш, тогава премини към правилно хранене, включи спорт и масажи.

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.