Следва

#Дари усмивка в McDONALD`S за онкоболните деца!

Фаворитите ни от История Десета "ДЕТЕКТОРЪТ" засега

Ние ти подаваме началото. Един кадър и няколко встъпителни думи. В замяна очакваме ...

All About Life преди 7 години

Ние ти подаваме началото. Един кадър и няколко встъпителни думи. В замяна очакваме с нетърпение продължението. В тази предизвикваща хиляди емоции игра наш верен приятел и партньор в тази толкова любима на View Sofia закачка е HP!

НАЙ-ДОБРАТА от вашите истории ще спечели чисто новия HP Pavilion - 360 градуса революция в забавлението, най-важният герой във всяка интересна история!

Тази седмица всеки ден ще споделяме с вас няколко продължения на всяка от историите, за да подгреем и да ви накараме да сътворите вашата. 

Припомняме си началото на ИСТОРИЯ ДЕСЕТА ТУК

Силвия Христова

"...че тя е споделяла не само чувства и постеля, но и някои бегли детайли от новия проект, по който фирмата й работеше вече половин година.

Да, в писмата си тя коментираше как Светльо задълбочено се труди и отстранява последните намерени грешки в кодовете, но толкова. Едва ли коментарът, че колегите й работят усилено може да се счете за фирмен шпионаж. И въпреки това сърцето на Ирина лудо препускаше. Тя не беше от хората, които слагат личния си живот на показ и ситуацията никак не й харесваше.

Днес, когато дойде на работа видя как всички я гледат с укор, а някои и с омраза. Ирина знаеше колко дълго се трудиха всички и колко много беше заложено в реализацията на новия проект. По предварителни проучвания нововъведенията на фирмата щяха да я изведат на едно от челните места, а приходите се очакваше да скочат до небето.

Защо по дяволите? Защо точно на нея и точно сега трябваше да..."

Ахинора Младенова

"...Петър е измамник. Естествено, че знаеше това, нали тя го беше уредила на работа тук. Бедният глупак беше толкова влюбен в нея, че бе готов на всичко само за една нейна усмивка. Всичко вървеше по план, те продаваха производствени тайни на конкуренцията, печелеха добре, шефът не забелязваше нищо, късметът беше започнал да й се усмихва.

Но Петър беше станал невнимателен или беше изпратил писмата от служебната си вместо от личната си поща. Що за идиот! Тя знаеше, че той по-скоро би изгнил в затвора, отколкото да каже, че и тя е замесена, беше заслепен от любовта си към нея.

Но шефът й, господин Милиционерски нямаше да позволи да продължат да го правят на идиот. Той бързо си спомни кой преди две години препоръча Петър, кълнейки се в неговите способности и лоялност – беше красивата, скромна и невинна Ирина.

Сам по себе си детекторът на лъжата не беше достатъчен, за да я обвинят в ..."


Ето и фаворитите ни от ИСТОРИЯ ПЪРВА , ИСТОРИЯ ВТОРА , ИСТОРИЯ ТРЕТА , ИСТОРИЯ ЧЕТВЪРТА ,ИСТОРИЯ ПЕТА , ИСТОРИЯ ШЕСТА , ИСТОРИЯ СЕДМА , ИСТОРИЯ ОСМА и ИСТОРИЯ ДЕВЕТА.    

А вие четете, фантазирайте, довършете и спечелете! Вижте останалите истории ТУК. Довърши историята, както ти подсказват импулсът, вдъхновението, фантазията, смелостта, силата, характерът ти. Изпрати ни своята версия на познатия [email protected].

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.