Следва

Поредната: И Кендал НАПОМПА устни

Истината! Защо Кание не е добре психически

Истината! Защо Кание не е добре психически

Други преди 7 години

Преди дни Кание Уест бе приет по спешност в болница.

Както ви разказахме ТУК, певецът е получил психическа криза и тотално се е сринал.

Според близки до Уест причината за психическите му проблеми, освен недостатъчното сън, е че той все още не може да се справи със смъртта на майка си Донда.


"Кание и майка му бяха много близки. Скоро е годишнината й, а той все още не може да превъзмогне факта, че нея я няма. Много му е тъжно и когато дойде това време на годината, той не спира да си спомня неща, които го изкарват извън равновесие", издава приятел на рапъра.

За момента Уест все още е в болница, като половинката му Ким Кардашян е неотлъчно до него. По последни данни обаче здравословното положение на Кание е далеч по-зле отколкото лекарите са мислели и той ще има нужда от по-дълги хоспитализация и лечение.

Силно вероятно е Кание Уест да отложи всичките оставащи концерти от световното си турне, което според експерти ще му коства над 10 милиона долара.

More from View Sofia

Върджил Абло, човекът-вселена, когото едни обичаха, други - мразеха, но никой не остана безразличен

Celebrities преди 2 години

Върджил Абло, основател на Off-White и креативен директор на мъжката линия на Louis Vuitton, почина вчера, 28 ноември 2021г., на 41-годишна възраст. В историята на съвременната мода той ще остане човекът, който съчета уличната мода с лукса и изобрети нов визуален език, базиран на най-добрата смес - мода, музика и изкуство.  

More Други