Следва

Петъчен БЛИЦ: Човекът-сценарий Георги Иванов

АСЕН БЛАТЕЧКИ пише писмо до Дядо КОЛЕДА в студиото на „ИЗВЪН ИГРАТА“

Тази седмица гост в предаването „Извън играта“ по БНТ HD ще бъде „лошото момче“ на българското кино – Асен Блатечки...

Events преди 7 години

Тази седмица гост в предаването „Извън играта“ по БНТ HD ще бъде „лошото момче“ на българското кино – Асен Блатечки. В събота (26-ти ноември) от 22:00 часа пред водещата Люба Пашова за първи път той ще говори по теми от личния си живот, които не е коментирал до сега.

В студиото на предаването Асен Блатечки ще се върне към началото на своята кариера и ще сподели съкровени за него спомени. Той ще разкаже за първата си среща със своя учител проф. Стефан Данаилов и за школата на НАТФИЗ. Какви са предизвикателствата да бъдеш успешен в тази професия и какво ти взима и дава популярността – зрителите ще научат лично от Асен Блатечки.

Един от най-търсените български актьори днес, като малък се е определял като зодия „делфин“. Учителката по биология открива таланта на Асен Блатечки и го насочва към актьорството. Живее на много бързи работни обороти и когато лятото има време за почивка на третия ден се изнервя.

Асен Блатечки ще разкрие подробности около снимките най-новата българска кинопродукция „Бензин“. Филмът е режисьорският дебют на актьора и Катерина Горанова, която е майка на голямата му дъщеря. Специално за зрителите на предаването Асен Блатечки ще разкаже за съвместтаната си работа по продукцията с един от най-великите рок изпълнители на нашето време Съли Ерна и холивудската звезда Майкъл Медсън. Защо Блатечки смята аса от световното кино Медсън за свой екранен баща в „Бензин“ – ще стане ясно в предаването.

Откровеният и емоционален разговор ще завърши с писмо до Дядо Коледа, каквото Блатечки пише за първи път през живота си. Какви бяха желанията на актьора към белобрадия старец, зрителите ще научат тази събота вечер.

Гледайте предаването „Извън играта“ в събота (26-ти ноември) от 22,00 часа по БНТ HD!

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 месец

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.