Следва

Да влезеш в кожата на Chanel, Versace, Laurent: Актьорите, които изиграха дизайнери

We love: Убийственият Huawei P9 в синьо

Всяка година се сблъскваме с нелеката задача да изберем Подаръка за НЕГО. Без значение дали ...

Shopping преди 7 години

Всяка година се сблъскваме с нелеката задача да изберем Подаръка за НЕГО. Без значение дали става дума за половинката ни или за корпоративен подарък, изпадаме в дълбоко размишление кое да е това нещо, което да Му пасне в практичния и всеки друг аспект. Естествено, трябва да намерим и баланса между елемента на изненадата и сигурността, че избираме правилната "мъжка играчка".



Една от многото мъжки джаджи, с която силният пол не прави компромис, е мобилният телефон. Тази година Huawei ни изненада много приятно с лаунчването на безспорния ни фаворит при смартфоните Huawei P9. Той изпъква с един "смарт" ход напред с технологични нововъведения, иновативна концепция за двойна камера в сътрудничество с легендарната Leica, съвършен дизайн и отлични оперативни способности.



Смартфонът ни грабва и със стилно дизайнерско решение - вече се предлага и в красив син тон. Не можем да отречем - освен технологичните спецификации, визията е другото нещо, на което много държим. Синьото, един от основните цветове в спектъра, е универсален, неслучайно той е и сред най-широко застъпените корпоративни цветове. Така че синият Huawei P9 в съчетание с отличните си характеристики е нещо повече от коледен подарък. Освен стилния си син тон, Huawei предлага от този месец и зарядно устройство от по-висок клас за всички Huawei P9 смартфони, което позволява по-бързо зареждане на батерията с до 30% в сравнение с предишното устройство.





В синхрон с бързоразвиващите се технологии Huawei P9 не отстъпва и със своята двойна камера, която дава качество на картината и скорост на фокусиране на кадрите, допринасящи за превъзходната наситеност, реалистичност и стил на снимките. Без значение дали правим снимки в ярки цветове или черно-бели кадри, двойната камера се справя с лекота и с двете.

Сред многото силни страни на смартфона включваме и съвършения дизайн, супербързата система за разпознаване на пръстови отпечатъци, страхотния екран, светкавичен процесор и най-новата версия на операционната система Android 6.0.1.

Неслучайно P9 е флагманът на Huawei - един от лидерите на пазара на смартфони от висок клас, за чийто избор Той ще остане не само приятно изненадан, а очарован и благодарен. Защото искаме най-скъпите ни хора да се чувстват специални, не само на Коледа, а всеки ден.

Устройството е налично за потребителите в магазините на мобилните оператори, както и в големите търговски вериги за техника.

More Shopping