Следва

Къпинови целувки

Синьо царство с Huawei P9

Синьо царство с Huawei P9

Shopping преди 7 години

Всеизвестен факт, с който се съгласяваме напълно, е, че шопингът е терапия, а когато той е обвързан с подарък за най-близките ни, той става още по-приятен. Тук влизаме в ролята на консултанти и с много обич и удоволствие ще асистираме на мъжката част от читателите ни, които искат да зарадват Дамата. Точно навреме в навечерието на най-хубавия празник технологичният гигант Huawei пуска флагмана P9 в още един супер готин цвят освен трите страхотни до този момент - Prestige Gold, Titanium Grey и Mystic Silver (Златисто, Сиво и Сребристо).



Красивият син тон, в който вече се предлага смартфонът и в България, изпъква и дава една нотка на стил, елегантност и класа, на които всеки притежател ще се радва. Синият Р9 обединява бизнес, фешън и лайфстайл в смартфон, който гали самочувствието, обединява удобство и се хвали с най-доброто от технологиите.



Освен иновативния нов цвят, Huawei е първият производител, който внедрява фотографския опит и ноу-хау на Leica в смартфона си. Опитайте снимките с него и ще се убедите, че това не е поредният добре изглеждащ телефон - цветните и черно-бели изображения никога не са били толкова детайлни, качествени и професионални. Без значение дали снимаш от терасата на хотела в Барселона или овековечаваш рождения ден на най-добрата си приятелка, споменът ще остане и то запазен в най-високо качество.



И това е само началото - Huawei P9 се класира на първо място и с още много перфектни показатели, сред които са най-бързият octa-core процесор HiSilicon Kirin 955, 3 GB RAM + 32 GB ROM пространство за операционната система и мултимедийни файлове. Ако смарттелефонът е предназначен за някого, който обича да съхранява в него всевъзможни неща, паметта може да бъде увеличена с microSD карти.



Специално внимание е отделено и на екрана, който е предпазен от устройчиво на щети стъкло Corning Gorilla 4. Сред другите супер характеристики са модерният и бърз скенер за пръстови отпечатъци и батерията с 3000 mAh, която издържа цели 1,5-2 дни между зарежданията.

Сигурни сме, че сме успели да ви убедим колко готин подарък е Huawei P9, защото няма да сбъркате с него, ще задоволите капризите на всяка дама и ще изберете за Нея подарък, който тя няма да забрави, защото й поднасяте много хубави и ценни емоции.

Устройството е налично за потребителите в магазините на мобилните оператори, както и в големите търговски вериги за техника.

More Shopping