Следва

Джоана Джонстън: Дизайнерката, която "облече" най-вълнуващата секс сцена!

Ким Кардашян се ЗАВЪРНА с повече от скандална фотосесия

След инцидента си в Париж, при който се раздели с бижута за над 11 милиона долара и бе държана като заложник, Ким отказваше категорично да се показва на публични места...

Други преди 7 години

След инцидента си в Париж, при който се раздели с бижута за над 11 милиона долара и бе държана като заложник, Ким отказваше категорично да се показва на публични места, а какво остава да се снима за социалната мрежа.

Очевидно обаче "сухият период" на пищната арменка е приключил и тя е готова с нови сили да превзема интернет пространството.

Кими се завърна с гръм и трясък, публикувайки скандална снимка, част от фотосесия със сестра й Клоуи.

На кадъра се вижда как госпожа Уест лежи полугола връху пясък, а сестра й я е хванала за задника.

"Битката на дупетата" - така кръстиха фотоса почитателите на клана Кардашян, които се шегуват, че на снимката Ким и Клоуи сравняват гигантските си задни части, тъй като са само по оскъдни бодита и скъсани пуловери, дело на Кание Уест.

Самата фотосесия, дело на известния фотограм Мерт Алас също е по идея на рапъра, който в момента е в болница, тъй като претърпя психически срив, за който ви разказахме ТУК!

За момента Ким Кардашян не е коментирала скандалния фотос, който вече жъне успех в социалната мрежа и има милиони харесвания.

More Други