Седмичен ХОРОСКОП - 28.11 - 04.12

Astro преди 7 години

Във вторник очакваме новолуние в знака на Стрелец. То ще образува предизвикателен квадрат с Нептун. Сега е подходящ момент да преодолеем различията помежду си. Но не бива да чакаме някой друг да предприеме първата крачка - проявете смелост в общуването. Новото начало на Луната може да даде начален тласък и на плановете за пътуване. Резервирайте билет за далечно място, на което не сте били досега, за пътешествие, което ще предприемете на съответното Пълнолуние в Стрелец, което предстои на 9-ти юни 2017 година.

В четвъртък, 1-ви декември, позицията на Марс в знака на Водолей и Юпитер в общителните Везни стимулира всички ни в процеса на комуникация и може да ни вдъхнови да предприемем и нови, общественозначими каузи. С две думи,  Марс и Юпитер призовават за действие.

В петък, 2-ри декември, щателният Меркурий се присъединява към източника на влияние Плутон в Козирог - най-решителният знак в зодиака. Този супер-дълъг цикъл на Меркурий ще продължи до 7-ми февруари 2017 година, който от 19-ти декември до 8-ми януари става ретрограден. Така че планирайте серионзо и отговорно коледните и новогодишни празници.

Хороскоп

Още от Astro