Следва

Звезднa красота. И ти я можеш

Питай ме, питай ме - несъвършенства по кожата

Сега ми трябва добър почистващ препарат с естествени съставки и ексфолиращ ефект...

Hair преди 14 години

Здравейте,
Знам, че мога да ви се доверя напълно, затова и се обръщам към ViewSofia с един за мен голям зов за помощ. Казвам голям, защото никога не съм имала проблем с кожата си. От няколко месеца се боря с различни мнения – било то акне, замърсяване, хормонален проблем и какво ли още не. В крайна сметка така и не се разбра какъв е точно източникът за моя дългомесечен проблем. В момента съм на етап – черни точки, пигментация и малки разни несъвършенства. Защото дори позатихнал, този проблем остави следи след себе си. Сега ми трябва добър почистващ препарат с естествени съставки и ексфолиращ ефект. Предложете ми някой изпитан такъв и освен това не знам каква субстанция е подходяща за моето лице – гел, крем, тоник?

Нора, 23 години, София



Здравей, Нора.

В 90% от кожните проблеми по лицето задължителен фактор е хигиената. Особено имайки предвид къде живееш. Така или иначе почистването сутрин и вечер не го коментираме. Въпросът е какво да използваш. Това, което можем да ти препоръчаме без да знаеш точно проблема си е новата серия на Garnier PureActive. Подходяща е за млада кожа и против несъвършенствата по нея. Продуктите от серията съдържат уникална комбинация на две мощни активни вещества - салицилова киселина и природен екстракт Herbarepair за възстановяване и регенериране на кожата. Серията се състои от 5 продукта, като както всяка една такава трябва да знаеш, че комбинацията на два и повече е най-ефективна.

PureActive Roll-on с революционен охлаждащ метален апликатор помага за мигновено облекчаване на проблема. Свръх-почистващата му формула намалява зачервяванията. Можеш да го ползваш по всяко време и той винаги да е до теб – в чантата.

PureActive 24-часов
дълбоко хидратиращ и матиращ крем за лице предотвратява повторна поява на пъпки. Премахнва омазняването, без да се загуби овлажняването на кожата.
Силно матиращата овлажняваща формула подобрява качеството на кожата и видимо намалява производството на себум.

PureActive Дълбоко ексфолиращ крем за почистване в дълбочина и отстраняване на следите от несъвършенствата. Дълбоко ексфолиращият крем е подходящ за кожи, склонни към акне, при които е необходимо не само почистване на повърхността, но и дълбоко изчистване на порите и отстраняване на заседналите замърсявания.

PureActive гел за кожи, склонни към производство на повече себум и поява на несъвършенства, при които следва да се отстрани не само замърсяването, причиняващо поява на пъпки, но също и да се регулира производството на себум. Концентрираната формула за отпушване на пори предоставя двойно действие – против пъпки и против следи от тях, което започва веднага.

PureActive лосион
за намаляване на несъвършенствата.

More from View Sofia

More Hair