Следва

Тайната за бананите, защо да избягваме low-fat и още няколко здравословни открития

Празничен lookbook от Stinky Socks

Statement чорапите вече са неизбежна част от фешън ежедневието ни...

All About Life преди 7 години

Statement чорапите вече са неизбежна част от ежедневието и облеклото ни.

Колкото по-цветни и привличащи погледите, толкова по-добре! Именно такива дизайни ни предлага новата колекция Winter 16/17 на добре познатите ни приятели Stincky Socks.

Свежи, забавни, за всекиго по нещо - откриваме в новите модели, коитоекспериментират с това доколко двама приятеля могат да дизайнат чифт чорапи, без да знаят какво е разработил другия . Да това са моделите от Blind Collab линията на Stinky, шестима човека от техният сноуборд отбор работят върху три чифта Stinky.



Като едни истински момиченца, които си падат по светлите и крещящи цветове моментално хвърлихме око на модела Player, който очевидно палаво нашепва на околните, че има какво да открием навсякъде, където отидем.

Няма да откажем да комбинираме в жесток градски аутфит и модела Too Hard, защото да си признаем - наистина е too hard за нечии намусени муцунки по софийските улици.















 

 

Stinky Socks - Holiday '16 Lookbook from Stinky Socks on Vimeo.

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 6 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.