Следва

Дързък обем

Picmiller превръща брокерите във вълшебници

Представете си следната ситуация: вие сте брокер на ...

Shopping преди 7 години

Представете си следната ситуация: вие сте брокер на недвижими имоти, пред вас стоят потенциални клиенти, които търсят нещо особено конкретно като параметри. Разполагате с точният имот, само че когато сте направили първите снимки, сте бързали малко повече и по тази причина светлината не е била подбрана, ъгълът също… като цяло не са най-добрите възможни кадри. Добре, но клиентите са важни и искат да видят за какво ще дадат една много сериозна сума. Какво можете да направите в този момент? Можете да се обърнете към услугите, предлагани от специализирания сайт Picmiller.

Какво е Picmiller? Това е услуга за обработка на кадри, позволяваща професионална фоторедакция на вашите снимки на недвижими имоти. Picmiller не е софтуер. Обработката и редактирането винаги се извършват от професионални фоторедактори. Единственото, което вие трябва да направите, е да създадете свой профил, в който да качвате снимките в подходящ за обработка формат, за да можете да си гарантирате възможно най-добрия краен резултат. След не повече от 24 часа получавате обработените кадри, които отговарят на най-високите изисквания за качество.

Сайтът на финландската компания е лесен за употреба, достъпен отвсякъде и предлага бърза и висококачествена услуга. Работата на професионалните фоторедактори позволява на всеки един специалист в областта на недвижимите имоти да се съсредоточи в по-належащи задачи, различни от подбора на кадри. Същевременно осигурява такива изображения, които ще покажат максимално добре предимствата на конкретна локация – гледката, която клиентът получава, красотата на самата сграда, разположение и др.

Едно от предимствата на Picmiller се крие в това, че услугата е достъпна 24 часа, 7 дни в седмицата. Нещо особено съществено за онлайн брокерите, в чиято работа времето тече по собствени закони, е и VIP услугата, която сайтът планира да стартира в началото на следващата година – обработка на снимки само за 2 часа. Професионалистите от финландската компания споделят, че обмислят различни варианти, чрез които да включат в портфолиото си и бързата обработка на видео, което още повече ще допринесе за успехите на всички, които се ползват от процеса.

А сега се върнете отново към хипотетичната ситуация от началото: разполагате с уникални кадри на невероятния имот, които впечатляват клиентите с възможности и от потенциални, те стават сигурни. Струва си да се регистрирате на www.picmiller.net, нали?

More Shopping