Следва

Оргазмът: Мистерията зад върховното удоволствие

Love to quote: 10 зареждащи цитата за по-богата СНЕЖНА седмица

Първият истински зимен ден е тук. Всичко е бяло, красиво, чисто и... студено. Което според нас е и най-лошата страна на иначе така прекрасния сезон...

Celebrities преди 7 години

Първият истински зимен ден е тук. Всичко е бяло, красиво, чисто и... студено. Което според нас е и най-лошата страна на иначе така прекрасния сезон. Обичаме зимата обаче въпреки това и нищо не може да се сравни с блясъка на първия сняг и милионите снежинки във въздуха, а това биха потвърдили дори и най-зиморничавите от нас.

И в крайна сметка, колкото и студена да е, стопля душата по един невероятен начин, носи ни спокойствие, нежност, аромат на канела, вдъхновява ни и ни кара да се чувстваме точно толкова леки, колкото са и снежинките, прелитащи навън.

И точно затова, в следващите няколко цитата от известни личности, търсим нашето зимно вдъхновение и се усмихваме сами на себе си, след като вече е преминал ядът от трудния преход до работните места. Защото зимата може да изглежда и така: 

Тейлър Суифт

"Обожавам ароматите на зимата. За мен е важно чувстово, когато ми замирише на тиква, канела, индийско орехче, джинджифилови курабийки и смърч."

Джон Стайнбек 

"Какво е топлината на лятото, ако го няма студа на зимата да й придаде сладост?"

Ю. Несбьо

"Наистина в първия сняг има нещо вълшебно. Той връща любовниците, заглушава звуците, издължава сенките и скрива следите."

Маркъс Зюсак

"Снежна топка в лицето със сигурност е перфектно начало за едно дълго приятелство."

Едит Ситуел

"Зимата е времето за комфорт,за хубава храна и топлина,за докосването на приятелска ръка и разговори край огнището - време да си бъдеш у дома."

Антон Чехов

"Хората не забелязват дали е зима или лято, когато са щастливи."

Джон Присли

"Падането на първия сняг не е просто събитие, то е магическо събитие. Лягаш си вечерта в един свят, а на другия ден си в съвсем нов свят. Ако това не е очарование, то къде другаде можем да го открием?"

Ууд Кръч

"Снегът е самотен или ако предпочитате — самодостатъчен. Няма друго време, през което целият свят да изглежда като че ли е съставен само от едно-единствено нещо."

Сюзън Орлиън

"Снежният ден буквално и метафорично пада от небето, нежелан, но изглежда като чудо."

Майкъл Люниг

"Зимното слънцестоене винаги е било специално за мен, тъй като е безплодна тъмнина, която ражда зеленото бъдеще отвъд въображението, то е момент на болка, на отказ, който създава нещо радостно. Като пеперудата монарх, която майсторски излиза от пределите на своя пашкул, насочвайки се към неочакваната слава."

 

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 17 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.