Следва

Holiday Gift Guide: За НЕГО

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Тъжно ни е да го кажем, но за жалост красивата Никол Шерцингер все по-често и по-често влиза в рубриката ни с гафове...

All fashion преди 7 години

Прекалено много плът, Николче

Тъжно ни е да го кажем, но за жалост красивата Никол Шерцингер все по-често и по-често влиза в рубриката ни с гафове. Иначе стилната певица не спира да ни изумява с модните си решения, които напоследък са меко казано скандални... като тази рокля, например. Съгласни сме, че Никол aka Българската снаха има какво да покаже, но май отдавна им мина времето на тези деколтета, които не оставят нищо на въображението. Прекалено много плът, прекалено дълбока цепка, прекалено голямо клише. Май е време да смениш стилиста, Шерцингер!

Fail след fail

Харесваме Криси Тайгън и прекрасното й семейство с Джон Леджънд и новородената им дъщеричка Луна, но напоследък прясната мама много се излага. Първо беше тази скандална разголена рокля, с която Криси си показа прелестите от-до, а сега този прекалено изрязан бански. Разбираме, че си на почивка Криси, ама някак си точно това плажно облекло е все едно взето от детския щанд и никак не ти е по мярка. Не е нужно гърдите ти да изкачат от банския или пък отново да виждаме други части от тялото ти.

Малко коте...пардон Кеша

Поп певицата Кеша, се появи на летището в Лос Анджелис пременена изцяло в котешка тематика. И по копринената й блуза, и по панталона се мъдрят множество малки котета, а платформата на сандалите и моделът на чантата, в комплект с тези авиатори с прозрачни стъкла, ни е толкова лелка от деветдесетте, някъде в Тексас, че няма как да я определим иначе.

Plus size...или два

Plus size темата може да обиколи два пъти екватора и да не е изчерпана. Затова какво подхожда и какво не да носят пухкавите дами, ще си замълчим, но за новата колекция на Beth Ditto няма. Тези поли-молив, които са лепнали по телата на Plus size момичетата изобщо не могат да минат за революционни и да ни убедят, че това е една изцяло нова посока в модата за по-пълните дами. Освен това, тези принтове, които също са oversize, както набляга дизайнерката, само засилват впечатлението за заетото пространство от модела за съответния кадър. И това е най-милото, което намерихме да кажем. Oversize роклята или туниката, не сме сигурни кое от двете е, понеже по-голямата част от него е под модела, изглежда като ефирна лятна палатка, покрита с изкуствени мигли... и една глава се мъдри в кадъра. Съжаляваме... ама не се прави така, не и когато си говорим за Стил и Plus size в едно изречение.

More All fashion

В навечерието на сезона: 7-те сватби на 2023-та, които запомнихме

All fashion преди 1 ден

На прага на сватбен сезон 2024, припомняме кой за кого се ожени/омъжи в последните 12 месеца, защото изящните звездни хрумки изобилстват. Докато Барбара Палвин и Дилън Спраус избраха интимна сватба в провинциална Унгария с малко гости, Тейлър Хил и Даниел Фрайър се ожениха във ферма, вдъхновена от западната култура в Колорадо.

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 5 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".