Следва

Потвърдено! Черил чака бебе от 23-годишното си гадже

С любов в душата към големия Андрей Баташов!

На днешната дата преди 6 години от културната арена в България завинаги слезе един човек, когото е невъзможно да забравим и който винаги ще има специално място в сърцата ни!...

Други преди 7 години

На днешната дата преди 6 години от културната арена в България завинаги слезе един човек, когото е невъзможно да забравим и който винаги ще има специално място в сърцата ни!

На сцената на Народния незабравимият Андрей Баташов изигра едни от най-силните си и емблематични роли в представленията „Престъпления на сърцето”, „На четири уши”, „Образ и подобие”, „Комедия от грешки”, „Венецианския търговец”, „Анатол”, „Портиерът”, „Сън в лятна нощ”, „Двама в люлката”, „Синята стая” и много други.

Сега същата тази сцена ще отдаде нему почит и ще бъде домакин на събитие, посветено на артиста.

На 30 ноември, сряда, навръх Андреевден, от 18:30 ч., всички, които искат да си спомнят с обич за великия актьор, са поканени на представянето на новата книга за него „С любов в душата”.

Тя разказва фамилната история на рода Баташови и разкрива частици от неговата любов, вдъхновения и безкраен талант.

Един свят на Андрей, който малцина са имали привилегията да опознаят отблизо. Четмото е илюстрирано богато с фотографии от кариерата и живота му и откровение, изтъкано от спомените на майката на Баташов Теодора и най-близките на харизматичния актьор.

Изминаха 6 зими, откакто Баташов ни напусна, а сякаш беше вчера…


More Други