Следва

Жестоките коледни Beauty календари за 2016

Твоят коректор може повече

Неплътната светла текстура на коректора е създадена не само за областта на очите...

Hair преди 7 години

Неплътната светла текстура на коректора е създадена не само за областта на очите. Бежовият "магьосник" е способен на повече!

Намираме му още минимум 6 способа на приложение. И те са...

1. Основа за грим за устни
Коректорът може да се превърне в прекрасна база на грима за устни, както грундът се превръща в основа за тоналното средство. Освен това, коректорът ще направи цветът по-ярък и интензивен и ще удължи издръжливостта му.

2. На прицел е червилото
Ако сте излязли извън контура на устните, нанасяйки ярко червило, това ще развали цялото впечатление за грима, ако не предприемете нищо. Коректорът в тази ситуация е способен за една секунда акуратно да очертае устните на тези места, където червилото не е нанесено добре по контура. Повечето марки предлагат за това издължена четка.

3. Използвайте контурирането
Коректорът също може да контурира лицето ви. Така че, за да създадете изразителни неизпъкнали скули, като на топ моделите, задължително трябва да си набавите всички средства за оформяне. Бюти експертите съветват да си купите два коректора – един с тон по-светъл, другият с тон по-тъмен от цвета на кожата на лицето. Това средство може да стане и нелоша замяна на хайлайтъра, ако изберете това, в което производителят е включил светлоотразителни частици. Такъв коректор е редно да се нанася по връхната граница на скулите.

4. Като база за вежди
Много използват бежовия "магьосник" като специална база за вежди, за да създадат грима си за очи. А това, между другото предпазва сенките и моливите от изтриване и напукване и удължава издръжливостта им. Освен това, той може да скрие кръговете под очите и червените капиляри на връхния клепач.

5. Помощ за течна очна линия

За да не прекалявате с черната черта, ако е излязла малко от предполагаемите предели, използвайте коректор, по възможност бежов. Прекарайте с четка коректора по контура, закривайки всички неравности. Тънката четка, каквато по принцип има коректорът, ще ви позволи да сте перфектни.

6. За грима на веждите
Да, ние съветваме да използвате коректора и за веждите си. Разрешете ги със специална четка, а след това минете с коректора по дължината на растежа, особено там, където косъмчетата са по-малко и има по-светли. Изчакайте няколко минути. Така, сенките и моливите за вежди ще издържат на мястото си в течение на целия ден.

More Hair