Следва

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 16 PLIK

Един милион парови фурни за 20 години. Браво, Miele!

Във фабриката на Miele...

Food преди 7 години

Във фабриката на Miele, в град Бюнде, Германия, излезе от производство едномилионната фурна с пара Miele. Това е доказателство за изключителен успех, защото паровите фурни влизат в кухнята едва преди 20 години. Mieleе фирмата наложила този продукт на пазара и Mieleи до днес предлага най-голямото разнообразие от парови фирни и комбинирани фурни с пара.



Отговорът на въпроса, кой е измислил този продукт е ясен и недвусмислен: първата парова фурна за битови нужди, е произведена през 1983 г. от фирма Imperial, базирана в Бюнде. Тя предтсвлява по същество тенджера под налягане и изисква значителни усилия при монтаж, което е и една от причините да се наложи бaвно на пазара.Това се променя, когато Miele закупува Imperial.В рамките само на няколко години бива разработена и произведена първата парова фурна без налягане – модел DG163. Тя излиза на пазара през 1998. Моделът е с резервоар за вода и много лесен за монтаж в кухнята на всяко домакинство.



Продуктът става още по-интересен на потребителите, когато два унивеврситета в Гемания (Университет JustusLiebigи Универистет на Koblenz-Landau ) потвърждават, че готвенето в парова фурна Miele е много по-здравословно, защото запазва витамините и цвета на използваните продукти при готвене.

В годините, Miele развива продукта, като през 2003 г. на пазара излиза първата свободностояща парова фурна на Miele,през 2006 г.първата комбинирана фурна с пара. Последната иновация, която Mieleпредставя миналата година на пазара, е комбинацията на парова фурна и микровълнова фурна – уред, който пести място в кухнята.
Във фабриката на Miele в Бюнде, работят 600 човека. Около 400,000 уреда на година се произвеждат във фабриката, на площ от 40,000 m².

More Food