Следва

Дизайн за вдъхновение: ЕКО дом в Сидни

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 16 PLIK

Тя е голяма, шумна, предлага ни всичко, но понякога е ...

All About Life преди 7 години

Тя е голяма, шумна, предлага ни всичко, но понякога е неудобна и труднодостъпна.
Той е неустоим, чаровен, удобен, изключително приятен за каране, кокетен, тих.

Тя е София. Градът, който обитаваме, обичаме и твърдим, че познаваме.
Представяме ти я в 33 важни точки в 33 пълни с удоволствие материала в една поредица, разказваща за градските пътешествия на една модна редакция до любимите места в града.

Той е прекрасният малък и пъргав градски автомобил, елегантен, индивидуален и пленителен, верен другар в разходката ни до най-софийските места в пътешествие, изпълнено с радост от живота, емоция и френско очарование. Пленяващ със своя чувствен червен цвят, той омагьосва и печели от пръв поглед. Защо, как, къде и с кого - в следващите 33 приказни и много софийски разказа.


На първата ни среща Той ни отведе до приказната Фабрика Дъга, после заедно стигнахме до Park Bar, насладихме се на чаша кубински ром в Casa de Cuba, хапнахме ливански специалитети в Библос, играхме табла сред кулинарни изкушения в Tabla, пихме неповторимо кафе в Kafe Mania, бяхме на космическо пътешествие в Космос, радвахме се на истинско суши в The Sushi Bar, отскочихме на шопинг в STEFANEL, опитахме страхотен лимонов чийз кейк в Salted Cafe Sofia, открихме любимото си уиски в бар Caldo, релаксирахме в Mettasense Yoga&Relax, поглезихме се в Darphin For the Love of Beauty, бяхме на шопинг в VipShop, бяхме на кулинарна вакханалия в турски ресторант Тюркоаз, а днес сме в: 

PLIK



Мястото… Артистично и хедонистично пространство, пълно с дизайнерски и красиви ръчно направени чанти и бижута от естествена кожа на бранда PLIK. Непрестанното търсене и творческо неспокойство на Владислава Вълкова-Лупо не спира и в шоурума вече могат да се видят и колекцията обувки на румънската дизайнерка Mihaela Glavan, както и селекция дрехи от българските брандове PROVOCATIVE и Prototype 23. Уханието във въздуха, което можете да усетите е на италианския бранд за нишови парфюми UerMi. Намира се на ул. "Лъвски рид" 7.  



Съществува тук от...  пролетта. Случването му беше дълго чакано и неизбежно. Развитието на бранда и желанието на все повече хора да избират, персонализират и да се докосват до чантите и бижутата от линията PLIK Jewellery не можеше да се отлага повече. Това е домът на PLIK.



Създава го... Владислава Вълкова, позната сред приятелите си като Lupo...с цялата си любов и страст на човек на изкуството, музикант пътувал по света, събирал вдъхновения и потапял се в различни култури, свързала живота си с интериорен дизайнер и открила едно от другите си „Аз” в създаването на бранда PLIK.



Екипът...Женско царство! Освен Владислава, през която минават абсолютно всички решения, дизайн , избор и съчетаване на кожи, цветове и детайли, важна част от екипа е майстор кожарът, изпод чиито ръце излизат чантите. Една страхотна и артистична Виктория пък създава гривните, колиетата, коланите и всички аксесоари от линията PLIK Jewellery.



Хората, които често го посещават...Уверени, знаещи какво искат и оценяващи, че в повечето случаи чантата е направена специално за тях. Всеки PLIK може да бъде персонализиран с името или инициалите на притежателя си, да сте избрали кожата, цвета и детайлите по вашата чанта. Личните срещи с клиентите и свободата да избират и персонализират поставят обслужването на едно друго ниво.



Атмосферата, която пленява..Просторно светло пространство с големи витрини, минималистичен дизайн и мотото, което ви посреща от черната графитена стена „ Attitude is everything” , думите , че отношението е всичко са на световната Даян фон Фюрстенберг и това е и веруюто на марката. Двете жълти кресла са мястото за чаша вино и винаги наличните шоколадови трюфели, докато размишлявате над решението кой цвят и модел да изберете!



Какво да не пропуснем да опитаме... да сте горд и щастлив притежател на чанта от PLIK. 



И още 3 причини да го обичаме... Свободата да сътвориш собственана си чанта , бижу или колан в цветовете, които избереш. Сега около Коледа е и времето на подаръците , с които искате да зарадвате любимите си хора, да подарите любов и отношение, изборът на нещо лично и специално, създадено за него или нея е повече от емоционален! Свободата да изразиш себе си и собственият си стил. Свободата да персонализираш или напишеш послание. Емоцията да бъдеш специален!





В обиколката ни наш верен спътник е новото Renault CLIO



Казва се Renault CLIO - новият петместен модел на френската марка, с удивително нетрадиционен дизайн, поддаващ на всякакви персонализации с изчистените линии на покрива, кокетните огледала за обратно виждане, външните декоративни елементи.

Градът го обича... заради доброто поведение на пътя, новият преден full-LED светлинен подпис и изключително лесното маневриране, което осигурява по-голяма безопасност и комфорт при пътуването. А и е много важно за нашите фини дамски ръце!

Всички го харесват… и има защо! Освен, че е неустоимо чаровно, новото Renault CLIO има безупречно поведение на пътя, печели с модерен и отличителен стил, в който всеки детайл е от значение. И още: можем да персонализираме седалките, инструменталния панел, обкова на аераторите и на скоростния лост.

Причините да го харесваме… освен разбиващо симпатичния външен вид, Renault CLIO ни носи несравнимото изживяване от слушането на звук Bose, който трансформира кабината в истинска концертна зала, възпроизвеждайки автентична, чиста и реалистична музика, достойна за изпълнение на живо.

Благодарение на въвеждането на двигателя 1.5 dCi 110 и 6-степенна автоматична скоростна кутия за двигателя TCe 120, новото CLIO сега предлага най-широкообхватната двигателна гама. Освен това, паркирането никога не е било толкова лесно. Системата Easy Park Assist определя траекторията в зависимост от пространството и конфигурацията на мястото за паркиране, предавайки контрола върху волана и превръщайки паркирането в детска игра.

Избираме той да ни придружава до любимата точка в града, защото… е готино, приятно, сигурно и елегантно всичко, което правиш с него.

Обичаме да се връщаме отново и отново тук с автомобила, който обича София точно колкото нас, а именно - новото Renault CLIO, едно скъпоценно градско бижу за заслужили.



Следи за точка номер 17 и ни очаквай, удобно настанен...

 

ОТ ПОРЕДИЦАТА:

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 1 Фабрика Дъга

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 2 Park Bar

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 3 Casa de Cuba

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 4 Библос

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 5 Tabla

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 6 Kafe Mania

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 7 Космос

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 8 The Sushi Bar

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 9 STEFANEL

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 10 Salted Cafe Sofia

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 11 Caldo

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. #12 Mettasense Yoga&Relax

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 13 Darphin For the Love of Beauty

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 14 VipShop

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 15 Тюркоаз

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.