Следва

Test Drive: adidas Originals NMD_XR1

Топ 50 на най-красивите българи за 2016-та година

Те са красиви. Те са успешни. Те са достойни. Те направиха годината по-богата...

All fashion преди 7 години

Те са красиви. Те са успешни. Те са достойни. Те направиха годината по-богата.

Те се великолепната 50-тица на България в традиционната класация на View Sofia, в която в края на всяка година в специална селекция ние събираме "TOP 50 на най-красивите българи”.

Както неведнъж сме казвали красотата не е въпрос само на изкусителен външен вид,
а и на достойнство и успех, защото да си привлекателен не е само до излъчване, а до това как въздействаш на околните и какво се крие в сърцето ти.

Да си красив е въпрос на онзи скрит чар и обаятелност, които успяват да омагьосат другите и без да имаш чипо носле и перфектните руси коси или пък мускулести ръце.

Да си красив е усещане, което съчетава много неща в едно, неща като: успех, достойнство, усещане за естетика, безпрекусловно отдаване, следване на мечти и куп други такива.

Ето и кои (в галерията горе>>>) са чаровните 25 жени и 25 мъже на почти отиващата си 2016 година.

По традиция, след читателско гласуване, което ще приключи на 27-ми декември, ще излъчим и двамата "Най-красиви българи" в двете категории (жени и мъже), с които ще ви срещнем по-късно в интервюта.

Гласуването стартира веднага в анкетите тук:
Гласувай за Най-красивата българка на 2015
Гласувай за Най-красивия българин на 2015

P.S.: Помните ли класациите от изминалите години? Тази от миналата е ТУК! А за 2014 тук! Класациите за 2013 и 2012 също бяха доста оспорвани, например!

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 15 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.