Следва

Test Drive: adidas Originals NMD_XR1

Топ 50 на най-красивите българи за 2016-та година

Те са красиви. Те са успешни. Те са достойни. Те направиха годината по-богата...

All fashion преди 7 години

Те са красиви. Те са успешни. Те са достойни. Те направиха годината по-богата.

Те се великолепната 50-тица на България в традиционната класация на View Sofia, в която в края на всяка година в специална селекция ние събираме "TOP 50 на най-красивите българи”.

Както неведнъж сме казвали красотата не е въпрос само на изкусителен външен вид,
а и на достойнство и успех, защото да си привлекателен не е само до излъчване, а до това как въздействаш на околните и какво се крие в сърцето ти.

Да си красив е въпрос на онзи скрит чар и обаятелност, които успяват да омагьосат другите и без да имаш чипо носле и перфектните руси коси или пък мускулести ръце.

Да си красив е усещане, което съчетава много неща в едно, неща като: успех, достойнство, усещане за естетика, безпрекусловно отдаване, следване на мечти и куп други такива.

Ето и кои (в галерията горе>>>) са чаровните 25 жени и 25 мъже на почти отиващата си 2016 година.

По традиция, след читателско гласуване, което ще приключи на 27-ми декември, ще излъчим и двамата "Най-красиви българи" в двете категории (жени и мъже), с които ще ви срещнем по-късно в интервюта.

Гласуването стартира веднага в анкетите тук:
Гласувай за Най-красивата българка на 2015
Гласувай за Най-красивия българин на 2015

P.S.: Помните ли класациите от изминалите години? Тази от миналата е ТУК! А за 2014 тук! Класациите за 2013 и 2012 също бяха доста оспорвани, например!

More All fashion