Следва

Мила Кунис роди!

ШОК! Кание е опитал да се самоубие

ШОК! Кание е опитал да се самоубие

Други преди 7 години

В крайна сметка ще се окаже истина, че състоянието на Кание Уест е много по-зле отколкото всички предполагат.

Из световните медии упорито се тръби, че певецът се е опитал да се самоубие и именно заради това е влязъл в болница.

"Глупостите за паник атаките и психическия срив са абсолютна измислица. Истината е, че Кание опита да сложи край на живота си и за това бе приет по спешност в болница", издава запознат.

Според разкритията Уест е в тотален шок от обира на половинката му Ким Кардашян, от факта, че отношенията им не вървят и двамата са пред развод и от това, че вече все по-често започва да се кара с всичките си колеги.

Припомняме, че наскоро изпълнителят направи същинско фиаско на сцената, като започна да пелтечи как Джей Зи трябва да му вдигне телефона и двамата да говорят "като мъже".


Тогава така и не стана ясно за какво точно са се скарали двамата рапъри, но мнозина подозират, че това допълнително съсипва психиката на Уест, който и без това е доста лабилен.

"Полицията предупреди лекарите в болницата много да внимават какви остри предмети оставят около Кание, защото той все още е твърдо решен, че иска да сложи край на живота си", издава още запознатият.

За момента официалният говорител на Кание Уест не е коментирал състоянието му. Последно за здравето на певеца говори по-малката сестра на съпругата му Ким - Кендал Дженър, която сподели, че може само "да се молим" за Кание.

More Други