Test Drive: adidas Originals NMD_XR1

02-12-2016 Текст: View Sofia/Екип Фотография: View Sofia/Зорница Митин
Добави коментар

 adidas Originals NMD се превърнаха в култови обувки и за мъже и за жени. 

Забелязваме ги на всеки градски ъгъл - върху небрежните градски момчета, които не обръщат внимание на цялата какафония по улиците, и върху стилните градски мацки, които са ги съчетали перфектно с иначе елегантната си шик визия.

В този студен ден, когато снегът е натрупал и игриво ни подсеща, че вече определено е зима и трябва да зарежем леките обувки, ние напук на всичко пък обуваме маратонки.И то не кои да е маратонки, а новите adidas Originals NMD_XR1...

Вдъхновени от ретро бегачите, предизвикват модерните градски хора и им предоставят една иновация, която обаче не е забравила миналото.

Новите впечатляващи обувки NMD за сезон пролет/лято 2017 отдават почит на ретро бегачите, едновременно с визуалния си стил и модерните детайли.

Обувките имат камуфлажна щампа върху изработената от ластична мрежа горна част с елементи от естествен велур. Всичко това съчетано в конструкция наподобяваща чорап.

Комбинацията камуфлажен принт и ефектна повърхност създават външен вид, който е готов да покори дебрите на градския пейзаж.

Страничните TPU елементи разположени в средната част на обувката придават нотка спортно приключение, докато технологията boost™ помага за възвръщането на енергията от всяка крачка.

boost™ е използвана за създаването на най-впечатляващата подметка на adidas, защото, колкото повече енергия даваш, толкова повече получаваш обратно.

Тя е съчетана с EVA елементи, които придават издръжливост и динамичност на цялата подметка.

Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Време е! Направи си дълбокопочистващ пилинг

Време е! Направи си дълбокопочистващ пилинг

12-01-2017

Въпрос:

Кога и с какво е най-добре да направим дълбокопочистващ пилинг на лицето си?

Отговор:

Студеното време е идеално за предприемането на драстични мерки по обновяване кожата на лицето. Разбира се, тук визираме конкретно всяка намеса от типа на пилинга... Прочети... 

Item of the day

New season idea...

Виж още
New season idea

Жълт бутон

Хоакин Финикс се гушка с...

Хоакин Финикс се гушка с...

Виж още

Win it

This is Her - твоят аромат! 

Виж още
This is Her! - твоят аромат!