Следва

АНКЕТА: Гласувай за Най-красивия българин на 2016

Test Drive: adidas Originals NMD_XR1

adidas Originals NMD се превърнаха в култови обувки и за мъже и за жени.

All fashion преди 7 години

 adidas Originals NMD се превърнаха в култови обувки и за мъже и за жени. 

Забелязваме ги на всеки градски ъгъл - върху небрежните градски момчета, които не обръщат внимание на цялата какафония по улиците, и върху стилните градски мацки, които са ги съчетали перфектно с иначе елегантната си шик визия.

В този студен ден, когато снегът е натрупал и игриво ни подсеща, че вече определено е зима и трябва да зарежем леките обувки, ние напук на всичко пък обуваме маратонки.



И то не кои да е маратонки, а новите adidas Originals NMD_XR1...

Вдъхновени от ретро бегачите, предизвикват модерните градски хора и им предоставят една иновация, която обаче не е забравила миналото.

Новите впечатляващи обувки NMD за сезон пролет/лято 2017 отдават почит на ретро бегачите, едновременно с визуалния си стил и модерните детайли.

Обувките имат камуфлажна щампа върху изработената от ластична мрежа горна част с елементи от естествен велур. Всичко това съчетано в конструкция наподобяваща чорап.

Комбинацията камуфлажен принт и ефектна повърхност създават външен вид, който е готов да покори дебрите на градския пейзаж.

Страничните TPU елементи разположени в средната част на обувката придават нотка спортно приключение, докато технологията boost™ помага за възвръщането на енергията от всяка крачка.

boost™ е използвана за създаването на най-впечатляващата подметка на adidas, защото, колкото повече енергия даваш, толкова повече получаваш обратно.

Тя е съчетана с EVA елементи, които придават издръжливост и динамичност на цялата подметка.

More All fashion