Следва

АНКЕТА: Гласувай за Най-красивия българин на 2016

Test Drive: adidas Originals NMD_XR1

adidas Originals NMD се превърнаха в култови обувки и за мъже и за жени.

All fashion преди 7 години

 adidas Originals NMD се превърнаха в култови обувки и за мъже и за жени. 

Забелязваме ги на всеки градски ъгъл - върху небрежните градски момчета, които не обръщат внимание на цялата какафония по улиците, и върху стилните градски мацки, които са ги съчетали перфектно с иначе елегантната си шик визия.

В този студен ден, когато снегът е натрупал и игриво ни подсеща, че вече определено е зима и трябва да зарежем леките обувки, ние напук на всичко пък обуваме маратонки.



И то не кои да е маратонки, а новите adidas Originals NMD_XR1...

Вдъхновени от ретро бегачите, предизвикват модерните градски хора и им предоставят една иновация, която обаче не е забравила миналото.

Новите впечатляващи обувки NMD за сезон пролет/лято 2017 отдават почит на ретро бегачите, едновременно с визуалния си стил и модерните детайли.

Обувките имат камуфлажна щампа върху изработената от ластична мрежа горна част с елементи от естествен велур. Всичко това съчетано в конструкция наподобяваща чорап.

Комбинацията камуфлажен принт и ефектна повърхност създават външен вид, който е готов да покори дебрите на градския пейзаж.

Страничните TPU елементи разположени в средната част на обувката придават нотка спортно приключение, докато технологията boost™ помага за възвръщането на енергията от всяка крачка.

boost™ е използвана за създаването на най-впечатляващата подметка на adidas, защото, колкото повече енергия даваш, толкова повече получаваш обратно.

Тя е съчетана с EVA елементи, които придават издръжливост и динамичност на цялата подметка.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.