Следва

Еротична вечеря за двама

Blond Ambition Gallery - Камила Паркър Боулс

Камила Паркър е родена в селото Плъмптон, Англия през 1947г. Израстнала заедно със своя брат и сестра...

Лица преди 14 години

Камила Паркър е родена в селото Плъмптон, Англия през 1947г. Израстнала заедно със своя брат и сестра, първоначално тя започва образованието си в Съсекс, по-късно в Кенсингтън и накрая завършва в далечната Швейцария, като малко след това започва работа в офисите на почти неизвестните дизайнери Коулфакс и Фаул. През 1974 се омъжва за Андрю Паркър Боулс, с чиято фамилия всъщност е позната на света. Фактите, които все още не знаем за нея, са: че от него тя ражда две деца - Том, който се оказва кръщелник на принц Чарлз, и Лора, родена четири години по-късно, и нейните мънички страсти - да ловува и да язди.

Понастоящем тя е принцеса на Уелс, но поради множество причини, титулова себе си с ред други титли, като например: херцогиня на Корнуол, на Ротеси и т.н., повечето от които доста измислени, но наложими, имайки предвид с кого бива свързвана главната титла.



Аферата на Камила с Чарлз обаче започва доста по-рано, през 1970г, когато тя е все още невинната приятелка на младия принц, а нейното собствено неблагорозпложение и доста нисък социален статус я правят неподходяща партия за кралското семейство, славещо се с изключителния си аристократизъм и строги принципи, изграждани в продължение на векове. Така се стига до подновяването на аферата. Връзка, пазена в строга тайна, опорочила ред репутации и разбила цяло едно семейство.



През 70-те години сестрата на настоящата принцеса, Анабел, работи в Ню Йорк по същото време, в което Чарлз е полковник в кралския полк на Уелс. Това става причина за тяхното познанство, а честите посещения от страна на Камила и съответно на бъдещия годеник на Даяна, водят до възраждането на тяхната голяма любов. Следват множество публични скандали, редица статии, излезли в таблоидите, сред които е и записът на таен разговор между Камила и Чарлз, в който двамата свободно си разменят любовни слова, както и слухове за интимна среща, състояла се в нощта на сватбата на Даяна и Принца.

И така след тази упорита амбиция, дала жертвите си години по-рано, се стига и до въпросния брак, крайната цел на стремглавата англичанка. Той се състои на 10 февруари, 2005 г., а самият годежен пръстен, който Камила има честта да носи е притежание не на кого да е, а на кралица Елизабет, Кралицата майка. Свидетели на бракосъчетанието са само нейните деца, поради отказа на кралското семейство да отчете присъствието си там. Приемът за младоженците е в замъка Уиндзор, а за своя меден месец двойката пътува до провинциалното имение “Бъркхол”, собственост на принца. Като ответна реакция на ставащото пък, кралицата изготвя план да абдикира в полза на внука си Уилям. Явно непонравилата й се снаха ще трябва да се примири само с годишната си сравнително скромна издръжка на стойност 675 хиляди евро.



Позната първо като любовница, превърналата се в новоизлюпена принцеса, с титла "Нейно кралско височество”, развива грандомански мании, чиито мащаби трудно се побират в кралския двор. “Скъпата мадам”, както тя иска да бъде наричана, смята себе си за особа, чиято воля трябва да бъде изпълнявана безпрекословно. Въпреки че не е тачена от английското общество, капаците над главата на Камила са не само много твърди, но и огромни, имайки предвид отношението й, както към нея самата, така и към околните, считани за нейни приятели, ама в минало време.

Освен с постигнатото дотук, принцесата има основание за още една гордост - фактът, че стана “баба”, нещо, което според нас, вече звучи доста на място. Със своята оредяла, но все пак руса коса, ние нареждаме 60-годишната Камила на челно място в класацията на амбициозните блондинки, тъй като тя е красноречив пример за силното й личностно желание за растеж в социалната стълбица.

More from View Sofia

More Лица