Седмичен ХОРОСКОП - 5.12 - 11.12

Astro преди 7 години

Планетата Уран управлява Водолей, а това означава внезапна промяна. Тя най-вече се изразява в това да останем свежи, гъвкави и с младежки дух, докато придобием повече упоритост и непоколебимост. Неговото въздействие ще трае цели 5 дни.

Работим здраво, за да изградим живота, към който се стремим и след това се придържаме здраво към структурите, които сме изградили. Ние дори жертваме личното си щастие и се примиряваме с настоящата рутина, колкото и досадна да е тя, защото промяната винаги е нещо непознато, нещо плашещо. Затова Уран ни предизвиква да проявим повече воля и самоувереност.

На 7-ми декември, сряда, любовната Венера променя своята позиция - с новия си цикъл тя идва да ни напомни, че любовта винаги побеждава, както и че смехът е най-доброто лекарство. Венера дори ни призовава да експериментираме. А нещата може да станат още по-дръзки, след като в нейната орбита успоредно застава комичния Марс, който също е в знака на Водолей до 19-ти декември.

В събота, 10-ти декември, Слънцето и Сатурн се срещат под знака на Стрелец, носейки ни доза практичност и увереност, че ще се справим със своите амбиции и планове, които сме си поставили до края на 2016г.  

Хороскоп

Още от Astro