Следва

И спечелилите комплект зимна грижа от SNB Professional са...

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 18 Котилото

Тя е голяма, шумна, предлага ни всичко, но понякога е ...

All About Life преди 7 години

Тя е голяма, шумна, предлага ни всичко, но понякога е неудобна и труднодостъпна.
Той е неустоим, чаровен, удобен, изключително приятен за каране, кокетен, тих.

Тя е София. Градът, който обитаваме, обичаме и твърдим, че познаваме.
Представяме ти я в 33 важни точки в 33 пълни с удоволствие материала в една поредица, разказваща за градските пътешествия на една модна редакция до любимите места в града.

Той е прекрасният малък и пъргав градски автомобил, елегантен, индивидуален и пленителен, верен другар в разходката ни до най-софийските места в пътешествие, изпълнено с радост от живота, емоция и френско очарование. Пленяващ със своя чувствен червен цвят, той омагьосва и печели от пръв поглед. Защо, как, къде и с кого - в следващите 33 приказни и много софийски разказа.


На първата ни среща Той ни отведе до приказната Фабрика Дъга, после заедно стигнахме до Park Bar, насладихме се на чаша кубински ром в Casa de Cuba, хапнахме ливански специалитети в Библос, играхме табла сред кулинарни изкушения в Tabla, пихме неповторимо кафе в Kafe Mania, бяхме на космическо пътешествие в Космос, радвахме се на истинско суши в The Sushi Bar, отскочихме на шопинг в STEFANEL, опитахме страхотен лимонов чийз кейк в Salted Cafe Sofia, открихме любимото си уиски в бар Caldo, релаксирахме в Mettasense Yoga&Relax, поглезихме се в Darphin For the Love of Beauty, бяхме на шопинг в VipShop, бяхме на кулинарна вакханалия в турски ресторант Тюркоаз, плакнахме очи с чантите на PLIK, хапнахме италианска гурме пица в La Bottega al Vicolo, а днес гостуваме на:

КотилотоМястото… в полите на Витоша, Драгалевци, на ул. „Крайречна“ 26 се намира сръбски ресторант "Котилото" – мястото, в което трябва да идем, ако искаме да се насладим на автентична сръбска кухня. "Котилото" е дом на широкоскроени хора, извървели много път заедно, както казват те, идващи „от едно котило“, за да сътворят това топло и уютно място, в което сръбската кухня оживява пред очите ни.Съществува тук от...  7 март 2011 г. и по всичко личи, че ще бъде отличник и през 2017 г.Създава го... основите са поставени от двама човека - Йонко Георгиев и Далибор Маринкович, които са изградили във времето малък екип отборни играчи - професионалисти, за които работата е удоволствие.Екипът...всички са като един организъм – всеки има своята функция и я върши брилянтно, за да може цялата система да работи безупречно. Самите те споделят, че могат да разчитат един на друг на 100%. А главният готвач Далибор Маринкович - Даци е шампион на сръбска скара на кулинарното състезание в Лесковац, Сърбия, за 2009 г.Хората, които често го посещават...са хора, които обичат хубавата и истинска храна. Не на последно място тук хората идват заради отношението, което получават – прекрачиш ли прага на "Котилото", посрещат те като стар приятел.Атмосферата, която пленява..къщата е алпийски тип, само като вдишаш чистия планински въздух, превключваш на друга честота, а градината е идеалното райско убежище през горещите летни дни и вечери. През студените зимни дни, атмосферата се сгрява от камината, която дава допълнителен уют и настроение. 

Какво да не пропуснем да опитаме... леко пикантните ущипци, домашно опушеният врат, легендарната плескавица, вкусното гравче на тавче и цял списък със сръбски традиционни ястия. Можем да изброяваме до безкрай. Важното е, че всичко е приготвено с много любов и носи почерка на домашната автентична сръбска кухня.И още 3 причини да го обичаме... страхотния персонал, приятната сръбска музика и усещането, че си далеч от суетата на града, намирайки убежище тук, до камината, в полите на Витоша.В обиколката ни наш верен спътник е новото Renault CLIOКазва се Renault CLIO - новият петместен модел на френската марка, с удивително нетрадиционен дизайн, поддаващ на всякакви персонализации с изчистените линии на покрива, кокетните огледала за обратно виждане, външните декоративни елементи.

Градът го обича... заради доброто поведение на пътя, новият преден full-LED светлинен подпис и изключително лесното маневриране, което осигурява по-голяма безопасност и комфорт при пътуването. А и е много важно за нашите фини дамски ръце!

Всички го харесват… и има защо! Освен, че е неустоимо чаровно, новото Renault CLIO има безупречно поведение на пътя, печели с модерен и отличителен стил, в който всеки детайл е от значение. И още: можем да персонализираме седалките, инструменталния панел, обкова на аераторите и на скоростния лост.

Причините да го харесваме… освен разбиващо симпатичния външен вид, Renault CLIO ни носи несравнимото изживяване от слушането на звук Bose, който трансформира кабината в истинска концертна зала, възпроизвеждайки автентична, чиста и реалистична музика, достойна за изпълнение на живо.Благодарение на въвеждането на двигателя 1.5 dCi 110 и 6-степенна автоматична скоростна кутия за двигателя TCe 120, новото CLIO сега предлага най-широкообхватната двигателна гама. Освен това, паркирането никога не е било толкова лесно. Системата Easy Park Assist определя траекторията в зависимост от пространството и конфигурацията на мястото за паркиране, предавайки контрола върху волана и превръщайки паркирането в детска игра.

Избираме той да ни придружава до любимата точка в града, защото… е готино, приятно, сигурно и елегантно всичко, което правиш с него.

Обичаме да се връщаме отново и отново тук с автомобила, който обича София точно колкото нас, а именно - новото Renault CLIO, едно скъпоценно градско бижу за заслужили.Следи за точка номер 19 и ни очаквай, удобно настанен...

 

ОТ ПОРЕДИЦАТА:

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 1 Фабрика Дъга

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 2 Park Bar

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 3 Casa de Cuba

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 4 Библос

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 5 Tabla

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 6 Kafe Mania

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 7 Космос

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 8 The Sushi Bar

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 9 STEFANEL

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 10 Salted Cafe Sofia

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 11 Caldo

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. #12 Mettasense Yoga&Relax

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 13 Darphin For the Love of Beauty

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 14 VipShop

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 15 Тюркоаз

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 16 PLIK

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 17 La Bottega al Vicolo

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 2 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.