Следва

Shine Bright Like a Diamond

Fashion Starter: Жан Куамми - екзотичното име, зад което стои жена със стил

Жан-Мишел Куамми е име, което тепърва ще се налага в световния уличен стил. Забелязана и одобрена от самия Фил О, тя знае за какво иде реч в модата...

Street Style преди 7 години

Жан-Мишел Куамми е име, което тепърва ще се налага в световния уличен стил. Забелязана и одобрена от самия Фил О, тя знае за какво иде реч в модата. Очарователното момиче работи като старши стилист в mytheresa.com и отговаря за визии от модния подиум и фотосесии, напълно съответстващи с ДНК-то на определен дизайнер. Преди това тя се е занимавала като търговец-покупател на модни стоки в Китай, а опитът там ѝ дава нагледни наблюдения върху световния моден пазар.



Нейният живот не се върти единствено около модата – изкуството и филантропията всъщност са двата главни интереса на Жан. Сега тя живее в Мюнхен и споделя, че най-голямо вдъхновениe за нея са силните жени, тези, които въртят 50 неща едновременно – от децата до бизнеса, като например Натали Масне, бившето СЕО и основател на Net-a-Porter.



Нeйните топ 2 профила в Инстаграм са на Леандра Медин (@manrepeller), чийто усет за феминизъм и мода тя обожава, @sarrjamois, която определя за своя сродна душа и @lennykravitz - рок-иконата, който е нейна вечна изгора.

След 5 години тя вижда себе си с устойчива кариера, пълна с предизвикателства и вдъхновение и най-вече – да отделя повече внимание за хуманитарна дейност и да раздаде, по нейни думи „целия успех, който има, на хора, които истински се нуждаят“.

More Street Style