И спечелилите комплект зимна грижа от SNB Professional са...

05-12-2016 Текст: View Sofia Фотография: View Sofia/Зорница Митин
Добави коментар

Предколедно с SNB Professional подаряваме четири комплекта, всеки от които включва Предпазващ крем за ръце и тяло от серия Зимна грижа с различен аромат и по един бляскав лак за нокти, за празнично настроение. Попитахме ви кой е любимият ви продукт на марката, какво сте пробвали, от какво сте останали доволни и какво винаги ще си взимате отново и отново? И така, печелившите са: 

Симона Стойчева, която печели предпазващ крем за ръце и тяло с аромат на ябълка и канела и есктракт от рукола и бляскав лак за нокти Зорница за празнично настроение и разкош."Пробвала съм някои от базовите продукти за маникюр и педикюр, както и различни лакове... Маникюристката ми работи с марката и при едно добро технологично изпълнение, продуктите на "SNB" са перфектен завършек за съвършен маникюр и педикюр! :)
Продуктите, които съм използвала са:
-Соли за педикюр
-Скраб с бадеми
-Крем за крака с урея
-Пилинг за ръце с Гуава, както и лосионът с Гуава
-Класически червен лак
Масло за нокти- Гуава

Определено, доволна съм от серията "Гуава"- лосионите и кремовете на "SNB" са прекрасни и са ми любими...Това са продуктите, които бих си взимала и използвала отново и отново."

Ваня Георгиева, която печели предпазващ крем за ръце и тяло с аромат на портокалов цвят и екстракт от рукола и бляскав лак за нокти Зорница за празнично настроение и разкош."Продуктите на SNB Professional, които обожавам и често си купувам, са свързани с грижата за тялото и ръцете ми през зимния сезон. Тъй като ароматът за ябълка и канела ми напомня за коледния уют, затова избрах за себе си Предпазващия крем за ръце и тяло с ябълка и канела.

А за да имам за по-дълго време, избирам опаковката от 150 мл. Винаги ще ми е фаворит."


Тина Маркова, която печели предпазващ крем за ръце и тяло с аромат на лилия и есктракт от рукола и бляскав лак за нокти Деница за празнично настроение и разкош."Любимият ми продукт на SNB Professional e крем-гелът за ръце и тяло Tea Time. Харесва ми, защото хидратира и регенерира чрез вложения голям процент екстракт от Алое Вера. Предимствата му са, че прониква бързо и не омазнява и определено ще го ползвам отново и отново." 

Честито! Ще очакваме спечелилите да се свържат с нас за подробности как да получат наградите си.  

Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Още по темата

Питай ме, Питай ме

Време е! Направи си дълбокопочистващ пилинг

Време е! Направи си дълбокопочистващ пилинг

12-01-2017

Въпрос:

Кога и с какво е най-добре да направим дълбокопочистващ пилинг на лицето си?

Отговор:

Студеното време е идеално за предприемането на драстични мерки по обновяване кожата на лицето. Разбира се, тук визираме конкретно всяка намеса от типа на пилинга... Прочети... 

Item of the day

Baby Llama need no drama...

Виж още
Baby Llama need no drama

Жълт бутон

Джери Халиуел стана мама

Джери Халиуел стана мама

Виж още

Win it

This is Her - твоят аромат! 

Виж още
This is Her! - твоят аромат!