И спечелилите комплект зимна грижа от SNB Professional са...

05-12-2016 Текст: View Sofia Фотография: View Sofia/Зорница Митин
Добави коментар

Предколедно с SNB Professional подаряваме четири комплекта, всеки от които включва Предпазващ крем за ръце и тяло от серия Зимна грижа с различен аромат и по един бляскав лак за нокти, за празнично настроение. Попитахме ви кой е любимият ви продукт на марката, какво сте пробвали, от какво сте останали доволни и какво винаги ще си взимате отново и отново? И така, печелившите са: 

Симона Стойчева, която печели предпазващ крем за ръце и тяло с аромат на ябълка и канела и есктракт от рукола и бляскав лак за нокти Зорница за празнично настроение и разкош."Пробвала съм някои от базовите продукти за маникюр и педикюр, както и различни лакове... Маникюристката ми работи с марката и при едно добро технологично изпълнение, продуктите на "SNB" са перфектен завършек за съвършен маникюр и педикюр! :)
Продуктите, които съм използвала са:
-Соли за педикюр
-Скраб с бадеми
-Крем за крака с урея
-Пилинг за ръце с Гуава, както и лосионът с Гуава
-Класически червен лак
Масло за нокти- Гуава

Определено, доволна съм от серията "Гуава"- лосионите и кремовете на "SNB" са прекрасни и са ми любими...Това са продуктите, които бих си взимала и използвала отново и отново."

Ваня Георгиева, която печели предпазващ крем за ръце и тяло с аромат на портокалов цвят и екстракт от рукола и бляскав лак за нокти Зорница за празнично настроение и разкош."Продуктите на SNB Professional, които обожавам и често си купувам, са свързани с грижата за тялото и ръцете ми през зимния сезон. Тъй като ароматът за ябълка и канела ми напомня за коледния уют, затова избрах за себе си Предпазващия крем за ръце и тяло с ябълка и канела.

А за да имам за по-дълго време, избирам опаковката от 150 мл. Винаги ще ми е фаворит."


Тина Маркова, която печели предпазващ крем за ръце и тяло с аромат на лилия и есктракт от рукола и бляскав лак за нокти Деница за празнично настроение и разкош."Любимият ми продукт на SNB Professional e крем-гелът за ръце и тяло Tea Time. Харесва ми, защото хидратира и регенерира чрез вложения голям процент екстракт от Алое Вера. Предимствата му са, че прониква бързо и не омазнява и определено ще го ползвам отново и отново." 

Честито! Ще очакваме спечелилите да се свържат с нас за подробности как да получат наградите си.  

Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Още по темата

Питай ме, Питай ме

Помощ! Как да се съюзим с времето?

Помощ! Как да се съюзим с времето?

16-02-2017

Въпрос:

При смяна на времето се чувствам отпаднала и уморена. Как вилияят промените в температурите и кое е оръжието, с което да се справя в тази ситуация? 

Отговор:

За да предотвратим дискомфорта от този рязък дисбаланс в градусите, е важно да стимулираме имунната си система, както и да приемаме огромни количества витамин С... Прочети...

Item of the day

Геометрия в бяло...

Виж още
Геометрия в бяло

Жълт бутон

Гери-Никол нафрашка силикон в гърдите!

Гери-Никол нафрашка силикон в гръдите!

Виж още

Win it

This is Her - твоят аромат! 

Виж още
This is Her! - твоят аромат!