Предколедно с SNB Professional подаряваме четири комплекта, всеки от които включва Предпазващ крем за ръце и тяло от серия Зимна грижа с различен аромат и по един бляскав лак за нокти, за празнично настроение. Попитахме ви кой е любимият ви продукт на марката, какво сте пробвали, от какво сте останали доволни и какво винаги ще си взимате отново и отново? И така, печелившите са: 

Симона Стойчева, която печели предпазващ крем за ръце и тяло с аромат на ябълка и канела и есктракт от рукола и бляскав лак за нокти Зорница за празнично настроение и разкош."Пробвала съм някои от базовите продукти за маникюр и педикюр, както и различни лакове... Маникюристката ми работи с марката и при едно добро технологично изпълнение, продуктите на "SNB" са перфектен завършек за съвършен маникюр и педикюр! :)
Продуктите, които съм използвала са:
-Соли за педикюр
-Скраб с бадеми
-Крем за крака с урея
-Пилинг за ръце с Гуава, както и лосионът с Гуава
-Класически червен лак
Масло за нокти- Гуава

Определено, доволна съм от серията "Гуава"- лосионите и кремовете на "SNB" са прекрасни и са ми любими...Това са продуктите, които бих си взимала и използвала отново и отново."

Ваня Георгиева, която печели предпазващ крем за ръце и тяло с аромат на портокалов цвят и екстракт от рукола и бляскав лак за нокти Зорница за празнично настроение и разкош."Продуктите на SNB Professional, които обожавам и често си купувам, са свързани с грижата за тялото и ръцете ми през зимния сезон. Тъй като ароматът за ябълка и канела ми напомня за коледния уют, затова избрах за себе си Предпазващия крем за ръце и тяло с ябълка и канела.

А за да имам за по-дълго време, избирам опаковката от 150 мл. Винаги ще ми е фаворит."


Тина Маркова, която печели предпазващ крем за ръце и тяло с аромат на лилия и есктракт от рукола и бляскав лак за нокти Деница за празнично настроение и разкош."Любимият ми продукт на SNB Professional e крем-гелът за ръце и тяло Tea Time. Харесва ми, защото хидратира и регенерира чрез вложения голям процент екстракт от Алое Вера. Предимствата му са, че прониква бързо и не омазнява и определено ще го ползвам отново и отново." 

Честито! Ще очакваме спечелилите да се свържат с нас за подробности как да получат наградите си.  

Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Още по темата

Питай ме, Питай ме

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща

14-08-2017

Въпрос:

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща?

Отговор:

Дори за пристрастен към грижата за кожата човек, изборът на козметика е бойно поле. Буквално стотици са  продуктите, от които да избираме, като всички обещават съвършената кожа... Прочети...

Item of the day

Глътка свежест...

Виж още
Глътка свежест

Жълт бутон

Уейн Рууни ще става татко за ЧЕТВЪРТИ път

Уейн Рууни ще става татко за ЧЕТВЪРТИ път

Виж още