Следва

Играй с "Кубо и пътят на самурая" и спечели жестоки награди!

И спечелилите комплект зимна грижа от SNB Professional са...

И спечелилите комплект зимна грижа от SNB Professional са...

All About Life преди 7 години

Предколедно с SNB Professional подаряваме четири комплекта, всеки от които включва Предпазващ крем за ръце и тяло от серия Зимна грижа с различен аромат и по един бляскав лак за нокти, за празнично настроение. Попитахме ви кой е любимият ви продукт на марката, какво сте пробвали, от какво сте останали доволни и какво винаги ще си взимате отново и отново? И така, печелившите са: 

Симона Стойчева, която печели предпазващ крем за ръце и тяло с аромат на ябълка и канела и есктракт от рукола и бляскав лак за нокти Зорница за празнично настроение и разкош.



"Пробвала съм някои от базовите продукти за маникюр и педикюр, както и различни лакове... Маникюристката ми работи с марката и при едно добро технологично изпълнение, продуктите на "SNB" са перфектен завършек за съвършен маникюр и педикюр! :)
Продуктите, които съм използвала са:
-Соли за педикюр
-Скраб с бадеми
-Крем за крака с урея
-Пилинг за ръце с Гуава, както и лосионът с Гуава
-Класически червен лак
Масло за нокти- Гуава

Определено, доволна съм от серията "Гуава"- лосионите и кремовете на "SNB" са прекрасни и са ми любими...Това са продуктите, които бих си взимала и използвала отново и отново."

Ваня Георгиева, която печели предпазващ крем за ръце и тяло с аромат на портокалов цвят и екстракт от рукола и бляскав лак за нокти Зорница за празнично настроение и разкош.



"Продуктите на SNB Professional, които обожавам и често си купувам, са свързани с грижата за тялото и ръцете ми през зимния сезон. Тъй като ароматът за ябълка и канела ми напомня за коледния уют, затова избрах за себе си Предпазващия крем за ръце и тяло с ябълка и канела.

А за да имам за по-дълго време, избирам опаковката от 150 мл. Винаги ще ми е фаворит."


Тина Маркова, която печели предпазващ крем за ръце и тяло с аромат на лилия и есктракт от рукола и бляскав лак за нокти Деница за празнично настроение и разкош.



"Любимият ми продукт на SNB Professional e крем-гелът за ръце и тяло Tea Time. Харесва ми, защото хидратира и регенерира чрез вложения голям процент екстракт от Алое Вера. Предимствата му са, че прониква бързо и не омазнява и определено ще го ползвам отново и отново." 

Честито! Ще очакваме спечелилите да се свържат с нас за подробности как да получат наградите си.  

More All About Life