Следва

Алфахори

Играй с "Кубо и пътят на самурая" и спечели жестоки награди!

Играй с "Кубо и пътят на самурая" и спечели жестоки награди!

All About Life преди 7 години

Най-новата stop motion анимация на Laika – „Кубо и пътят на самурая“, тръгва на вълнуващо и поучително приключение на 3D на 9 декември. Магията на Страната на изгряващото слънце ще ни завладее с историята на смелото малко момче Кубо и силата на родителската любов, която може да победи всяко зло. 



Талантливият и добросърдечен Кубо живее скромно с майка си далеч от другите хора и изкарва прехраната си, като разказва приказни истории на хората в близкото село. Спокойният им привидно живот скоро е разрушен, когато той случайно призовава духа на миналото, който се спуска от небесата със силата на ураган, за да донесе вековно отмъщение.



Принуден да потърси убежище другаде, Кубо, с подкрепата на Маймуна и Бръмбар, поема на вълнуваща мисия да спаси семейството си и да разгадае мита за баща си – най-великия самурай на всички времена. С помощта на неговия шамисен – магически музикален инструмент – Кубо повежда битка срещу богове и чудовища, сред които са отмъстителният Бог на Луната и дъщерите му – злите близначки, за да разкрие тайната на своя род и да изпълни героичната си съдба.



За да ви подготвим и настроим на приключенска вълна, съвместно с Форум Филм България решихме да ви подарим няколко страхотни награди. За целта трябва да гледате трейлъра на "Кубо и пътят на Самурая" и да познаете кой актьор озвучава забавния Бръмбар:

А) Владимир Карамазов
Б) Захари Бахаров
В) Юлиян Вергов



Наградите са повече от прекрасни: 1 бр. комплект за оригами, 4 бр. химикалки и двоен суши сет, осигурен от Asia Hot Spot, който може да бъде консумиран само на място в ресторант Asia Hot Spot в София.  Очакваме отговорите ви на познатия имейл [email protected].









Сега е ваш ред - играйте и се забавлявайте с Кубо и неговите приятели! 

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 18 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 18 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.