Следва

Модната империя на Сара Джесика Паркър се разраства

Daddies with style: 30 кадъра Стил & Сексапил

На мнение сме, че седмицата винаги трябва да стартира по един много моден и шикозен начин...

All fashion преди 7 години

На мнение сме, че седмицата винаги трябва да стартира по един много моден и шикозен начин.

Също така вярваме, че за стила възраст няма, и, че да сме в крак с тенденциите не е въпрос на години, а на разбиране, изтънченост и изкусно съчетаване на дрехи и аксесоари. Плюс личен чар, естествено.  

Възрастта не е пречка, ако сте родени с естествен инстинкт за стил. Всъщност в действителност изглежда, че колко повече "порастваме", толкова по-очарователни ставаме.

Това важи с пълна сила и за мъжете, защото както се казва: "Истинският живот на мъжа започва след 40!"

В галерията горе>>>  показваме, че мъжете не трябва да са тийнейджъри, за да са модерни и готини, и определено не е нужно да са млади, за да следват фешън тенденции от котешките пътечки, които предлагат иновативно комбиниране и безкрай възможности в мъжката мода.

Част от стилните господа "нямат" имена, защото снимките им обикалят из Интернет и вероятно само интимните им приятелки ги познават, но за жалост ние - не. Все пак решихме, че трябва да ги споделим с вас, защото начинът им на обличане буди силно възхищение и пръска неимоверен сексапил.

Мъжкият стил не е трудно нещо, просто е въпрос на дързост и поръсване с доза индивидуализъм. 

Защото, както е казал Орсън Уелс: "Да имаш стил означава да знаеш точно какъв си, какво точно искаш да кажеш и изобщо да не ти пука."

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 1 час

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 19 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.