Следва

Модната империя на Сара Джесика Паркър се разраства

Daddies with style: 30 кадъра Стил & Сексапил

На мнение сме, че седмицата винаги трябва да стартира по един много моден и шикозен начин...

All fashion преди 7 години

На мнение сме, че седмицата винаги трябва да стартира по един много моден и шикозен начин.

Също така вярваме, че за стила възраст няма, и, че да сме в крак с тенденциите не е въпрос на години, а на разбиране, изтънченост и изкусно съчетаване на дрехи и аксесоари. Плюс личен чар, естествено.  

Възрастта не е пречка, ако сте родени с естествен инстинкт за стил. Всъщност в действителност изглежда, че колко повече "порастваме", толкова по-очарователни ставаме.

Това важи с пълна сила и за мъжете, защото както се казва: "Истинският живот на мъжа започва след 40!"

В галерията горе>>>  показваме, че мъжете не трябва да са тийнейджъри, за да са модерни и готини, и определено не е нужно да са млади, за да следват фешън тенденции от котешките пътечки, които предлагат иновативно комбиниране и безкрай възможности в мъжката мода.

Част от стилните господа "нямат" имена, защото снимките им обикалят из Интернет и вероятно само интимните им приятелки ги познават, но за жалост ние - не. Все пак решихме, че трябва да ги споделим с вас, защото начинът им на обличане буди силно възхищение и пръска неимоверен сексапил.

Мъжкият стил не е трудно нещо, просто е въпрос на дързост и поръсване с доза индивидуализъм. 

Защото, както е казал Орсън Уелс: "Да имаш стил означава да знаеш точно какъв си, какво точно искаш да кажеш и изобщо да не ти пука."

More All fashion

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 18 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.