Мода

Daddies with style: 30 кадъра Стил & Сексапил

05-12-2016 Текст: View Sofia/Цветина Пращова Фотография: .NET 1 30
Добави коментар
Предишна снимка
Предишна снимка

На мнение сме, че седмицата винаги трябва да стартира по един много моден и шикозен начин.

Също така вярваме, че за стила възраст няма, и, че да сме в крак с тенденциите не е въпрос на години, а на разбиране, изтънченост и изкусно съчетаване на дрехи и аксесоари. Плюс личен чар, естествено.  

Възрастта не е пречка, ако сте родени с естествен инстинкт за стил. Всъщност в действителност изглежда, че колко повече "порастваме", толкова по-очарователни ставаме.

Това важи с пълна сила и за мъжете, защото както се казва: "Истинският живот на мъжа започва след 40!"

В галерията горе>>>  показваме, че мъжете не трябва да са тийнейджъри, за да са модерни и готини, и определено не е нужно да са млади, за да следват фешън тенденции от котешките пътечки, които предлагат иновативно комбиниране и безкрай възможности в мъжката мода.

Част от стилните господа "нямат" имена, защото снимките им обикалят из Интернет и вероятно само интимните им приятелки ги познават, но за жалост ние - не. Все пак решихме, че трябва да ги споделим с вас, защото начинът им на обличане буди силно възхищение и пръска неимоверен сексапил.

Мъжкият стил не е трудно нещо, просто е въпрос на дързост и поръсване с доза индивидуализъм. 

Защото, както е казал Орсън Уелс: "Да имаш стил означава да знаеш точно какъв си, какво точно искаш да кажеш и изобщо да не ти пука."

Коментари 1

Добави коментар
Realist (05/12/2016 / 21:55)

Толкова са ми смешни тези застаряващи хипстърчета с еднаквите си бради, прически и татуси! Като по шаблон са! Малко като неизживяно детство на тези години... Единственият, на когото му отива този стил, е Nick Wooster (снимки 20 и 27) - той е и човекът, който го създаде и затова му отива, стои му непретенциозно (за разлика от позьорските снимки на прехваления от вас Манфредини). Между другото - няколко от тези господа са си известни в модните среди, има ги в много стрийт-стайл блогове по събития и т.н., и е срамота, че вие като медия, занимаваща се с мода, всичките са ви "мистериозни" и "неизвестни"....

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Какво е хиалуроновата киселина и имаме ли нужда от нея?

Какво е хиалуроновата киселина и имаме ли нужда от нея?

30-05-2017

Въпрос:

Искам перфектна кожа, мога ли да разчитам на хиалурона?

Отговор:

Чудесен въпрос! Според Д-р Джосеф Хкейк, от клиниката All Saints Clinics в Сидни, хиалурона е захарна молекула, която вече съществува в нашата кожа. Според него: „ Твоето тяло го произвежда и премахва след 7 дни“...
Прочети...

Жълт бутон

Отстраниха Боршош от НДК

Отстраниха Боршош от НДК

Виж още