Мода

Daddies with style: 30 кадъра Стил & Сексапил

05-12-2016 Текст: View Sofia/Цветина Пращова Фотография: .NET 1 30
Добави коментар
Предишна снимка
Предишна снимка

На мнение сме, че седмицата винаги трябва да стартира по един много моден и шикозен начин.

Също така вярваме, че за стила възраст няма, и, че да сме в крак с тенденциите не е въпрос на години, а на разбиране, изтънченост и изкусно съчетаване на дрехи и аксесоари. Плюс личен чар, естествено.  

Възрастта не е пречка, ако сте родени с естествен инстинкт за стил. Всъщност в действителност изглежда, че колко повече "порастваме", толкова по-очарователни ставаме.

Това важи с пълна сила и за мъжете, защото както се казва: "Истинският живот на мъжа започва след 40!"

В галерията горе>>>  показваме, че мъжете не трябва да са тийнейджъри, за да са модерни и готини, и определено не е нужно да са млади, за да следват фешън тенденции от котешките пътечки, които предлагат иновативно комбиниране и безкрай възможности в мъжката мода.

Част от стилните господа "нямат" имена, защото снимките им обикалят из Интернет и вероятно само интимните им приятелки ги познават, но за жалост ние - не. Все пак решихме, че трябва да ги споделим с вас, защото начинът им на обличане буди силно възхищение и пръска неимоверен сексапил.

Мъжкият стил не е трудно нещо, просто е въпрос на дързост и поръсване с доза индивидуализъм. 

Защото, както е казал Орсън Уелс: "Да имаш стил означава да знаеш точно какъв си, какво точно искаш да кажеш и изобщо да не ти пука."

Коментари 1

Добави коментар
Realist (05/12/2016 / 21:55)

Толкова са ми смешни тези застаряващи хипстърчета с еднаквите си бради, прически и татуси! Като по шаблон са! Малко като неизживяно детство на тези години... Единственият, на когото му отива този стил, е Nick Wooster (снимки 20 и 27) - той е и човекът, който го създаде и затова му отива, стои му непретенциозно (за разлика от позьорските снимки на прехваления от вас Манфредини). Между другото - няколко от тези господа са си известни в модните среди, има ги в много стрийт-стайл блогове по събития и т.н., и е срамота, че вие като медия, занимаваща се с мода, всичките са ви "мистериозни" и "неизвестни"....

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща

14-08-2017

Въпрос:

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща?

Отговор:

Дори за пристрастен към грижата за кожата човек, изборът на козметика е бойно поле. Буквално стотици са  продуктите, от които да избираме, като всички обещават съвършената кожа... Прочети...

Item of the day

Есен is coming

Виж още
Есен is coming

Жълт бутон

Бруклин напусна дома, Виктория в депресия

Бруклин напусна дома, Виктория в депресия

Виж още