Следва

Кой какво облече на British Fashion Awards 2016

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

И тази седмица издънки в модния свят не липсват!...

All fashion преди 7 години

И тази седмица издънки в модния свят не липсват!

Кендал и Джиджи отново в скандал

Двете красиви приятелки често са в устите на хората, но като че ли този път има за какво да ги говорят. Представителките на клановете Хадид и Дженър се появяват за втора поредна година на дефилето на Victoria's Secret като, забележете, този път се разходиха с иконичните за бранда крила. За тези от вас, на които не им е ясно, поясняваме, че получаването на тези крила е особена привилегия за участващите модели. Накратко казано, начинаещите там могат да се похвалят с такива едва след няколко години опит, след придобиването на статус "ветеран". В случая на it момичетата обаче, организаторите на спектакъла се възползват от огромната им слава и грубо прескачат йерархията, градена с години в името на по-голяма печалба.

Съвсем очаквано, множество от феновете на бранда са разочаровани и ядосани от обстоятелствата, изливайки гнева си в социалните мрежи, като някои от най-пиперливи те коментари, събираме тук:

 kendall jenner and Gigi Hadid do not deserve wings. What a mess.
— tori (@screwuharry) November 30, 2016

Kendall Jenner & GiGi Hadid are average models, not angels and shouldn't have gotten wings
— Lil Saint Lit ???? (@tstackzzzzzz) November 30, 2016

Can you believe they gave KENDALL JENNER wings?! NO.
— Rachel (@sparksflyred13) November 30, 2016

Kendall Jenner did not deserve wings, one she isnt even an angel and this is only her second year. The industry kisses her overrated ass smh
— ᴍᴀʏᴀ (@thiccaffleck) November 30, 2016

The fact that Martha Hunt that is a angel didn't get wings and Kendall Jenner got 2 is honestly disgusting #VSFS2016
— mariana (@jhoernals) November 30, 2016

They didn't give wings to actual Angels and Kendall Jenner got 2? Wtf #VSFS2016
— alessia (@rxvenprincess) November 30, 2016

I hate Kendall Jenner. Not because she's a Jenner/Kardashian but because she gets wings and THE supermodels don't. A mess. #VSFS2016
— Mona (@PowerTaylena) November 30, 2016

Adriana's wings vs Kendall's wings EXPLAIN THIS SHIT @VictoriasSecret #VSFS2016pic.twitter.com/H3a3jMDQwB
—  (@yaazuss) November 30, 2016


Кендал Дженър

Промяна за DKNY

Креативните директори на младежката линия DKNY към Donna Karan се оттеглят от поста си след недълъг престой. Максуел Озбърн и Дао-И Чоу прекратяват отношенията си с бранда още в края на тази година, като вниманието им оттук нататък ще бъде концентрирано единствено върху собствената им линия Public School.

Новината обаче не е толкова изненадваща, имайки предвид неотдавнашната продажба на DKNY и Donna Karan от LVMH към G-III, а и самото дизайнерско дуо коментира: "С продажбата на компанията и последвалите промени в стратегията, решихме да се оттеглим и да се фокусираме върху нашия собствен бизнес. Работата рамо до рамо с тези невероятни хора от DKNY бе незабравимо изживяване, особено със страхотния ни дизайн екип и ателие. Пожелаваме успех на компанията занапред."

Бунт срещу Мелания Тръмп

След публичното писмо на френската дизайнерка Софи Теале, в което тя отказва да облича Първата дама на САЩ и да бъде свързвана по какъвто и да е начин с нея и възгледите на съпруга й, настана истинска мистерия. Въпросът, вълнуващ всички, е дали и други дизайнери ще последват движението "Анти Мелания"?


Софи Теале

Е, последователи вече има, а ние събрахме отговорите им тук. Да видим!

Том Форд: "Разочарован съм от изборните резултати. Няма да обличам Мелания, тя не е образа, който търся. Преди няколко години се бяха свързали с мен със същото запитване. Отказах."

Марк Джейкъбс: "Нямам никакъв интерес да обличам Мелания Тръмп. По-скоро ще вложа енергия в помагането на тези, които ще пострадат от управлението на Тръмп и неговите последователи."

Дерек Лам: "Труден въпрос за отговаряне сега, след като резултатите от изборите са налице. Нападаха ме в социалните мрежи, заради мнението ми по въпроса. Бях многократно предупреждаван да не правя коментари, които биха навредили на продажбите ми. И сега, след всички тези предупреждения, отговорът ми е, че имам голям респект към политическите ни институции, но за мен е проблем да бъда замесен в обличането на Първата дама. Не познавам Мелания лично, затова не бих искал коментарите ми да изглеждат като предубеждения относно личните й ценности, но наистина не мога и не искам да се видя замесен в управлението на Тръмп. "

Филип Лим: "Изборният процес бе истинска емоционална въртележка. Резултатите потвърждават вярването ми, че трябва да застанем зад това, в което вярваме като бранд. Като глобална фирма, ние винаги се стремим да си партнираме с хора, с които споделяме идентични ценности, желания и идеологии. С всичко това казано, нямаме настояща връзка с госпожа Тръмп и не виждам как такава би могла да се случи под това управление."

Скука от предградията

Сара Джесика Паркър
 е модна икона, TV звезда, дизайнер на обувки и изобщо креативна и стилна жена, пример за подражание. Няма да крием, много я харесваме, но при видът й на последната корица на InStyle, доста се разочаровахме. Е, не конкретно от нея, а от стилизирането, което екипът на списанието й е спретнал...

Кокетно усмихваща се от корицата, звездата изглежда доста отдалечена от образа си на модерна жена - флорална рокля, розово червило, деликатни обици с перли, а фонът - небесносин. Освен че цялостният мотив е доста неподходящ за декемврийска корица, скуката, лъхащата от нея, също ни смущава. Разбираме, че няма как корица на InStyle да изненадва с иновативност, хората си имат определен стилистична визия, но поне можеха да се постараят Паркър да прилича на себе си, а не на средностатистическа дама от предградията...

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.