Следва

Домашни шоколадови трюфели

SASA Asian Pub: Преобръща представи!

На 7 декември представите за  ресторант, забавление, вкусна храна и цени буквално ще се преобърнат!..

All About Life преди 7 години

На 7 декември представите за  ресторант, забавление, вкусна храна и цени буквално ще се преобърнат!

Тогава ще отвори най-мащабният ресторант от веригата  SASA Asian Pub.

2000 кв. метра площ, 7 метра височина, 700 седящи места, ресторант и бар, обединени от обща сцена, на която постоянно нещо се случва. Витоша ще “нахлува” през огромните остъклени витрини, създавайки усещане за полет над града, а огромният аквариум ще “потапя” посетителите в тайнството на подводния свят.

SASA Asian Pub ще подари на постетителите си най-доброто от 7 световни кухни с превес върху азиатската. Знаковите блюда на Китай, Япония, Тайланд, Монголия и  Сингапур, приготвени специално за новия SASA Asian Pub от световни шеф-готвачи.

На сцената, на азиатския пъб, обединяваща ресторанта с бара и кафето, се редува жива музика с DJ сетове и шоу програми.

SASA Asian Pub преобръща представите за ресторант! Не на последно място новото модерно място в Парадайз център ще преобрне и представите за достъпност.

“Преживяването”, наречено SASA Asian Pub е напълно възможно да се превърне в ежедневие, без това да обърка месечния бюджет. Достъпността е в основата на концепцията на веригата, за да може иновативната идея на SASA Asian Pub да бъде възприета от най-широк кръг хора и да се превърне в начин на живот.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 23 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.