Следва

Крем супа от печен сладък картоф

Разпятие в розово: За Издислав и дупарата на Гери-Никол

Градска легенда е, че мацките говорим... Много говорим!...

All About Life преди 7 години

Градска легенда е, че мацките говорим... Много говорим! Даже из социалните мрежи има куп колажи, посветени на нас. Любимият гласи: "Спаси мъж, мрънкай на дърво!".

В новата ни рубрика с гръмко заглавие, заимствано от романа на Хенри Милър - "Разпятие в розово", ще си казваме всеки каквото има. Образцовата ни редакция ще е в крак със социалните теми и всяка сряда ще четете "Работническото ни дело".

Тази седмица ще си говорим за: Издислав, който ще бара яката дупара на Гери-Никол!



Миглена

#isdislove
Издислав or is it not? Това е въпросът! Сомтаймс уин, сомтаймс люн, както казва нашия доктор хонорис кауза Христо Стоичков. Типичният балкански субект в представата на европееца е нещо като Хал Дрого от Game of Thrones, само че не толкова секси и със същия твърд акцент на разваления си английски. И май никак не е далеч от истината.



А Фики за няколко дни успя да остави зад гърба си и белия потник, и липсата на крака, и всички се питат кой е тоя Издислав, за който пее. А освен неофициалната статистика, че догодина поне десет процента от мъжките рожби в ромските квартали ще носят чисто новичкото име, в интернет пространството се мъдри и въпросът: гаврата с евъргрийна на Whitesnake е продукт на “недоглеждане” или си е съвсем обмислена?! 

Освен това клипът, заснет в гората, изглежда да е “най-доброто попадение” след Дървесата на Деян Икебаната от години насам. Как не са се сетили по-рано родните режисьори да забучат един стол в горския лес и да снимат с една релса в кръг, докато за фон звучи прочувствена балада, с леко ориенталски мотив на категорично неразбираем английски. 

Родната звезда явно не изпитва чувство, наподобяващо срам и си носи гордо на гръб, който поне има, за разлика от краката, цели 40 000 dislike натискания на песента в Youtube.



Ние подминаваме смело, за да не се впишем случайно в редиците и на онези над милион преглеждания на тази “видео провокация”, която ненадейно предпразнично разтърси родния ефир, по-силно от хиляда дядо коледови камбанки. И си отбелязваме наум, че някак не е редно Фики Стораро и Дейвид Ковърдейл да попадат в едно изречение, дори и това да е виц!


Цветина

"Госпожо, пази си детето, Защото съм от агенция „Закрила на дупето”...

И така, Издислав намери своята перфектна половинка
... Схващаме, че откакто навърши 18, Гери–Никол вече може да си прави каквото поиска, но ВСЕ ПАК!

Новата песен на девойката - "Готина и луда", успя да хвърли сериозна бомба в интернет пространството, подобно на тази на Is this Love на Фики (тук Гери–Никол едва ли ни харесва, именно заради сравнението).

Едва ли само ние сме на мнение, че моментът, в който 18-годишно момиче пее "яката дупара кой ше я бара" е някак си съвсем леееко притеснителен?

Така, ако загърбим, с НЕлека ръка, текста на песента, остава да се съсредоточим върху визията, и на Гери, и на видеото.

Клипът е сниман в Турция и определено се е получил добре. Стайлингът на младата изпълнителката е перфектно съобразен с wanna be RnB визията й, но хич не и с възрастта й - но все пак, яката дупара, за която толкова се пее, трябва да бъде показана!

Все пак обаче още с дебютното си парче "Момиче като мен" Гери-Никол ни предупреди какво може да очакваме от нея, нали така? Още там тя развяваше голи кълки и се опитваше да бъде провокативна, подобно на любимите й Бионсе и Риана. Ама, да си кажем честно, когато изгряваше - Рири далеч не се мандахерцаше по задник и не пееше за дупари и всякакви производни.

Всъщност най-важното от цялата работа е, че: Гери-Никол намери кой ше бара яката й дупара! Е, как кой! Издислав, разбира се!

В цялата тупурдия включваме и иначе готините Ъпсурт, които имат реплика точно в целта за така нареченото ново парче на скандалното девойче: "Госпожо, пази си детето, Защото съм от агенция „Закрила на дупето”. Лошото е май, че Гери-Никол е продукт на мама и тате, които съзнателно дават кинти, за да може щерка им да се превърне в това, което е в момента!

P.S.: Може би дуетът между Гери–Никол и Фики не е мираж - те вече дори имат от кого да взимат пример - колегите им Галена и Криско! О, йе, йе, кич да е, шса пей!!!

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 13 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 14 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.