Следва

LOVE to quote: Кольо Карамфилов на 53, един ангел рече...

Песента на Круз Бекъм предизика ГРАНДИОЗНИ скандали

Оказва се, че на мнозина поп кариерата на Круз Бекъм никак не им се нрави...

People of art преди 7 години

Оказва се, че на мнозина поп кариерата на Круз Бекъм никак не им се нрави.

Както ви разказахме по-рано днес, 11-годишният син на Дейвид и Виктория Бекъм официално подписа договор с агента на Джъстин Бийбър и вече издаде първото си парче.

Дебютната песен на Круз се казва If everyday was Christmas и вече предизвиква сериозни скандали и дебати. Причината - мнозина вярват, че момчето издава сингъл, защото родителите му го притискат и изискват прекалено много от него.

Официалната информацията е, че Бекъм младши е записал парчето си с цел благотворителност и въртенето му по радиата ще събира пари за организация, която подпомага деца в неравностойно положение.


Въпреки това феновете, а и не само, на клана Бекъм отказват да повярват на това и са твърдо решени, че Круз е просто поредният продукт на бранда Beckham.

А вие какво мислите? Благотворително ли е парчето на Круз Бекъм или той е жертва на взискателните си родители, които искат да го направят звезда? Отговорите в анкетата долу>>>

Анкета

Каква е истината за дебютното парче на Круз Бекъм?

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра