Прекрасен отвън, забележителен отвътре. Що е то? Намери отговора с Huawei Honor 8

Отборът ни се нарече „Хубавейци”. Защо? Защото ни отива! Защото сме готини, модерни, решителни, съвършено мобилни и искаме да запечатваме ежесекундно случващото се със страхотни снимки...

Отборът ни се нарече „Хубавейци”. Защо? Защото ни отива! Защото сме готини, модерни, решителни, съвършено мобилни и искаме да запечатваме ежесекундно случващото се със страхотни снимки. Защото изглеждаме добре и сме активни млади хора, които не робуват на брандовете, а ценят стойността и съдържанието, които иновациите предлагат! Защото сме черни през нощта, бели с приятелите си, сини през лятото и златни в любовта. „Хубавейци”, в чест на телефона Huawei Honor 8, който ни подлуди, побърка, накара, подтикна, насърчи да сме ненаситни, смели, умни и (без)отговорни, да се чувстваме красиви! Защото флагманът е толкова готин и носи в себе си несравнимо футуристичното усещане, което се дължи на съчетанието от неповторим дизайн и супер производителност, както и на двойната камера с висококачествени характеристики и интелигентни функции, оставящи у нас незабравими спомени. Ултрамодерният външен вид на Honor 8 се откроява с устойчиво тяло от двустранно извито 2.5D стъкло и ръбове от алуминиева сплав. Супертънкият профил на 5.2-инчовия смартфон придава точно тази елегантност и съвършен завършек, които винаги сме търсили.

На снимката горе: отбор Хубавейци - Ивелина, Пламена, Калоян, Зорница

Всичко това, ние, от „Хубавейци”, напълно непознати в самото началото, успяхме да установим за новия смартфон с една страхотна игра в невероятните стаи на Dextrophobia Rooms, първите в България, предлагащи real-life room escape games. Това е жестоко емоционално, интелектуално и на отборно ниво предизвикателство и забавление. В общи линии – влизаш и за час забравяш за всички проблеми, които си оставил извън заключеното помещение. А телефонът…, той просто е уникален! Разполага с 3000 mAh батерия със Smart Power 4.0 технология и Type-C USB порт – това е абсолютно нов стандарт при зареждането, което му дава шанса да се случи супербързо - от 0 до 47% заряд само за 30 мин.! Освен това осемядрeният процесор Kirin 950 и допълнителния i5 чипсет спомагат за по-голямата бързината на изпълнение на процесите, времето за реакция, както и живота на батерията.
Та! Изцяло непознаващите се на старта на играта Пламена, Ивелина, Калоян и Зорница – отбор „Хубавейци”, след малко уточнения, шеги и закачки и кратък инструктаж, от страна на екипа на Dextrophobia, с усмивки бяхме подканени да се гмурнем в приключението, да сме смели и да се забавляваме! И без много-много да се бавим – влязохме в стаята – загадъчна отвън и още по-любопитна отвътре. Беше тъмно, музиката спря. В един момент се чу глас зад кадър във видео, който ни посрещна с думите „Добре дошли в централата на Huawei!” и ни обеща да си изкараме чудни минути в интелектуалния лабиринт, чиито загадки, заложени от професор Манн, ще разрешим по-бързо и лесно с телефона. Но къде е той?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.