Следва

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 23 Американски център за Хиропрактика

Прекрасен отвън, забележителен отвътре. Що е то? Намери отговора с Huawei Honor 8

Отборът ни се нарече „Хубавейци”. Защо? Защото ни отива! Защото сме готини, модерни, решителни, съвършено мобилни и искаме да запечатваме ежесекундно случващото се със страхотни снимки...

All About Life преди 7 години

Отборът ни се нарече „Хубавейци”. Защо? Защото ни отива! Защото сме готини, модерни, решителни, съвършено мобилни и искаме да запечатваме ежесекундно случващото се със страхотни снимки. Защото изглеждаме добре и сме активни млади хора, които не робуват на брандовете, а ценят стойността и съдържанието, които иновациите предлагат! Защото сме черни през нощта, бели с приятелите си, сини през лятото и златни в любовта. „Хубавейци”, в чест на телефона Huawei Honor 8, който ни подлуди, побърка, накара, подтикна, насърчи да сме ненаситни, смели, умни и (без)отговорни, да се чувстваме красиви! Защото флагманът е толкова готин и носи в себе си несравнимо футуристичното усещане, което се дължи на съчетанието от неповторим дизайн и супер производителност, както и на двойната камера с висококачествени характеристики и интелигентни функции, оставящи у нас незабравими спомени. Ултрамодерният външен вид на Honor 8 се откроява с устойчиво тяло от двустранно извито 2.5D стъкло и ръбове от алуминиева сплав. Супертънкият профил на 5.2-инчовия смартфон придава точно тази елегантност и съвършен завършек, които винаги сме търсили.

На снимката горе: отбор Хубавейци - Ивелина, Пламена, Калоян, Зорница

Всичко това, ние, от „Хубавейци”, напълно непознати в самото началото, успяхме да установим за новия смартфон с една страхотна игра в невероятните стаи на Dextrophobia Rooms, първите в България, предлагащи real-life room escape games. Това е жестоко емоционално, интелектуално и на отборно ниво предизвикателство и забавление. В общи линии – влизаш и за час забравяш за всички проблеми, които си оставил извън заключеното помещение. А телефонът…, той просто е уникален! Разполага с 3000 mAh батерия със Smart Power 4.0 технология и Type-C USB порт – това е абсолютно нов стандарт при зареждането, което му дава шанса да се случи супербързо - от 0 до 47% заряд само за 30 мин.! Освен това осемядрeният процесор Kirin 950 и допълнителния i5 чипсет спомагат за по-голямата бързината на изпълнение на процесите, времето за реакция, както и живота на батерията.
Та! Изцяло непознаващите се на старта на играта Пламена, Ивелина, Калоян и Зорница – отбор „Хубавейци”, след малко уточнения, шеги и закачки и кратък инструктаж, от страна на екипа на Dextrophobia, с усмивки бяхме подканени да се гмурнем в приключението, да сме смели и да се забавляваме! И без много-много да се бавим – влязохме в стаята – загадъчна отвън и още по-любопитна отвътре. Беше тъмно, музиката спря. В един момент се чу глас зад кадър във видео, който ни посрещна с думите „Добре дошли в централата на Huawei!” и ни обеща да си изкараме чудни минути в интелектуалния лабиринт, чиито загадки, заложени от професор Манн, ще разрешим по-бързо и лесно с телефона. Но къде е той?


Някоя от тези врати е вход, друга - изход, трета води към санитарния възел... Всичко е като пъзел

Докато си го помислим, гласът спря и отново настъпи тишина. Започна трескаво разсъждаване над това какво точно да направим, за да „задействаме машината” и да намерим флагмана. Лутахме се известно време в помещението, пълно с какви ли не предизвикателства, които сега няма да разкриваме, за да може, когато отидете, да има с какво да се изненадате. А освен това подписахме сериозно щури декларации, в които изразихме доброволното си участие в играта и обещахме да не сме от онези кофти типове, които да развалят кефа на другите! Но можем да ви уверим, че абсолютно всяко нещо вътре не е случайно поставено точно по този начин на точно това място, на което ще го намерите. Стига да го видите! Освен това може да се ползва само веднъж в играта. Така че – определено трябва да сте нащрек!


Декларация за участниците в Dexstrophobia

Започнахме да броим форми, цветове, брой премигвания на разни лампички и да съставяме с всички тях какви ли не евентуални вариации. Поглеждахме от време на време в централната част на помещението, където имаше монитор, даващ ни, макар и много рядко, наставления. И ето, че дойде моментът, в който нещо взе да се мести, да скърца, да се въртят светлинки под странни ъгли и да се чуват приглушени звуци! Знак, че стъпка първа е успешно започната от нас. Леле, колко доволни бяхме! И все пак – къде е смартфонът?! Честно казано, в самото начало почти бяхме забравили за него, докато едно „квадратче”-тайник в стаята влезе навътре и нечия ръка ни го подаде. Прекрасен и неповторим отвън, забележителен и мощен отвътре, както установихме.

С него впоследствие много си помогнахме за останалите части от играта. Беше много важно кой първи го е докоснал, защото е оставил е своя пръстов отпечатък. Футуристичното усещане на Honor 8, което в тази полутъмна стая изглеждаше още по-внушително, идва от мощните функционалности и страхотния му дизайн. Телефонът се отключва само с едно, супербързо, до 0.4 секундно отключване и дава достъп до всичко, от което се нуждаеш. С допълнителна сигурност на ниво 4 и 3D четец за пръстови отпечатъци, който автоматично се самообучава да те разпознава, телефонът е умен почти колкото теб. Веднъж отключен, вградената Smart key функционалност прави изживяването по-ефективно и по-интуитивно от всякога.

Трябваше да използваме изключително чувствителната му камера с невероятен мултифокус и ширина и прецизна дълбочина на кадъра с 1.25µm размер на пиксела и ISP технология, която прави кристалночисти снимки, дори и при редуцирана светлина и непредвидима динамика. Режимът с широк затвор на бледната позволява преизчисляване на фокусните разстояния дори и в постпродукция, за да може напълно да представи твоя креативен подход.


Част от екипа на на Huawei и Dexstrophobia

Трябваше да боравим и с някои от 232 740 приложения на 5810 марки, с поразителния рейтинг на точност от 99%, които Honor 8 поддържа. Разбрахме, че са ни дали един от четирите цвята, с които разполага, а именно бял, черен, син и златист.Трябваше да сме запомнили и комбинации от цифри, кодове, да сме наблюдателни и далновидни. На екрана в стаята се изписа: „Сега един от вас трябва да бъде смел!”. Кавалерът ни Калоян взе бързо и категорично решение и влезе през малка врата, минаваща през тесен коридор, в друго помещение. След което „кепенците хлопнаха” и трябваше или да си го върнем, или по-логичното, за да продължи играта, ние да отидем при него.
И т.н., и т.н., в продължение на около 45 минути, в които страхотно се забавлявахме и влязохме в ролята на разследващи мистериозно изчезване детективи, боравещи с най-модерното китайско чудо на технологията.Трябва и вие задължително да опитате, ако все още не сте изживявали подобно приключение! И както от екипа на Dextrophobia и на нас „обещаха”, участвалите в тази авантюра веднага след финала й искат заедно да отидат да изпият по нещо и стават близки. След като се докоснахме до това вдъхновяващото устройство, комбиниращо в себе си съвършена мобилна иновация, страхотна камера и неповторим дизайн, отговаряща на нуждите на съвременните активни потребители, каквито сме и ни, сериозно обмисляме закупуването на Honor 8. С „Хубавейци”-те вече имаме нова среща преди Коледа, така че благодарим на Huawei и Dextrofobia, че ни запознаха с нови приятели!

More All About Life