Следва

Тренировки след голямото преяждане! Мускулната група, която ще преобрази здравето ви!

Какво носи редакцията днес: Неговото яке, нейното червило

Времето навън вече плаче за уютни пуловери с гигантска поло яка и топли палта...

All About Life преди 7 години

Времето навън вече плаче за уютни пуловери с гигантска поло яка и топли палта, както и за дебели чорапки, напъхани в убийствено яки боти /като тези 40 звездни чифта, за които даваме царство/ или ботуши /което не е възможно в ботуша-чорап, но то е друга ВСЕЛЕНА/.

И все пак, днес отваряме фешън скъровищницата си с лек реверанс към по-топличкото време, дошло като комплимент на 8 декември, и смесваме сиво, деним, спортни обувки, кожа и силен грим.

Редакцията ни в лицето на Александра днес носи това: 




Наистина обичам мъжките дрехи! Затова толкова се радвам, че имам гадже, а още повече – на гардероба му. За щастие, той е човек с вкус (иначе пък за какво ми е), а аз съм горда съ-притежателка на дрехите му.

Ежедневният ми стил е често доста странна смесица от влияния – бохо, пънк и спортно в преобладаваща черна гама и „токсично“ ярки цветове. Основно обаче се завъртам около монохромни basic неща, които са лесни за интерпретиране и комбиниране във всякакви ситуации. Държа аутфитът ми да е лежерен, day-to-day.

В случая това е комбинацията между джегингс с висока талия от ASOS, свободна slouchy tee от Primark и кецове от H&M. Нищо трудно и необичайно, нали? Затъкваме краищата на тениската в талията и вдигаме ръце, за да се „освободи“.

Това, което обаче прави този аутфит толкова мой, е именно неговото яке – от ZARA, черно байкърско, oversized и ухаещо на неговия парфюм. Завършвам с раница от бранда за handmade и сито-печат – Cheese&Ashtray.

Където и да отида не съм напълно себе си без цвят по устните – нека нямам грим по лицето, но без тъмно или поне ярко червило сякаш съм по-малко уверена и по-малко креативна. Все пак слагам матираща пудра и спирала от Max Factor, малко хайлайтър по скулите и клепачите от M.A.C. и червило, естествено. Кадифено-матово, изключително дълготрайно в тъмно лилав тон, то е с етикет на Golden Rose и въпреки задръжките ми към drug-store козметиката се оказва адски качествено!



Помниш ли какво носеше Редакцията миналата седмица? Припомняме...
 

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.