Следва

Тренировки след голямото преяждане! Мускулната група, която ще преобрази здравето ви!

Какво носи редакцията днес: Неговото яке, нейното червило

Времето навън вече плаче за уютни пуловери с гигантска поло яка и топли палта...

All About Life преди 7 години

Времето навън вече плаче за уютни пуловери с гигантска поло яка и топли палта, както и за дебели чорапки, напъхани в убийствено яки боти /като тези 40 звездни чифта, за които даваме царство/ или ботуши /което не е възможно в ботуша-чорап, но то е друга ВСЕЛЕНА/.

И все пак, днес отваряме фешън скъровищницата си с лек реверанс към по-топличкото време, дошло като комплимент на 8 декември, и смесваме сиво, деним, спортни обувки, кожа и силен грим.

Редакцията ни в лицето на Александра днес носи това: 




Наистина обичам мъжките дрехи! Затова толкова се радвам, че имам гадже, а още повече – на гардероба му. За щастие, той е човек с вкус (иначе пък за какво ми е), а аз съм горда съ-притежателка на дрехите му.

Ежедневният ми стил е често доста странна смесица от влияния – бохо, пънк и спортно в преобладаваща черна гама и „токсично“ ярки цветове. Основно обаче се завъртам около монохромни basic неща, които са лесни за интерпретиране и комбиниране във всякакви ситуации. Държа аутфитът ми да е лежерен, day-to-day.

В случая това е комбинацията между джегингс с висока талия от ASOS, свободна slouchy tee от Primark и кецове от H&M. Нищо трудно и необичайно, нали? Затъкваме краищата на тениската в талията и вдигаме ръце, за да се „освободи“.

Това, което обаче прави този аутфит толкова мой, е именно неговото яке – от ZARA, черно байкърско, oversized и ухаещо на неговия парфюм. Завършвам с раница от бранда за handmade и сито-печат – Cheese&Ashtray.

Където и да отида не съм напълно себе си без цвят по устните – нека нямам грим по лицето, но без тъмно или поне ярко червило сякаш съм по-малко уверена и по-малко креативна. Все пак слагам матираща пудра и спирала от Max Factor, малко хайлайтър по скулите и клепачите от M.A.C. и червило, естествено. Кадифено-матово, изключително дълготрайно в тъмно лилав тон, то е с етикет на Golden Rose и въпреки задръжките ми към drug-store козметиката се оказва адски качествено!



Помниш ли какво носеше Редакцията миналата седмица? Припомняме...
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.