Следва

Chanel Pre-Fall 2017: 80 кадъра тотална пищност

Скандалната модна приумица на Nordstrom

Очевидно е, че модния свят вече е преизпълнен с какви ли не приумици...

Shopping преди 7 години

Очевидно е, че модния свят вече е преизпълнен с какви ли не приумици.

Но новото хрумване на Nordstrom тотално ни вкара в джаза. Камък "облечен" наполовина в кожа.

Честно казано, отне ни известно време да схванем цялата идея на този продукт и в крайна сметка стигнахме до извода, че такава няма.

Вероятно камъкът, който струва скандалните 85 долара, е за хора, които не знаят какво да правят с парите си или пък за такива, които желаят да си "подарят" сувенир от Земята.

Описанието на продукта гласи следното: "Преспапие? Произведение на изкуството? Вие решавате, но този гладък камък от Лос Анджелис, увит в богата, растителна американска кожа, със сигурност ще привлече вниманието, където и да го оставите"


Оказва се, че луксозният камък е дело марката Made Solid на дизайнерът Питър Максуел, който ръчно зашива кожената "премяна" на всеки един от продуктите.

Много от потребителите на Nordstrom, подобно на нас, не виждат никаква логика в тази модна приумица и избълваха куп иронични коментари по адрес на камъка и създателя му.

А още по-очарователното в цялата история е, че за скромната сума от 65 долара можете да се наслаждавате на по-малкият вариант на "камъка в кожа".

More Shopping