Следва

Гореща Ирина топи ледове!

Chanel Pre-Fall 2017: 80 кадъра тотална пищност

Пищна pre-⁠fall колекция на Карл Лагерфелд за Chanel Métiers d'Art... 

All fashion преди 7 години

Пищна pre-⁠fall колекция на Карл Лагерфелд за Chanel Métiers d'Art.

13-⁠то по ред дефиле за гиганта в контекста на междусезонните колекции.

Мястото - парижкият Ritz, и по-конкретно една от залите на хотела, в която, без да е изграждан нарочен подиум, моделите показват дрехи и аксесоари, дефилирайки направо между масите. Поканените гости са 300, а по подиума, наред с професионалните модели се разхождат приятелите и музи на Лагерфелд, сред които Фарел Уилямс, Кара Делевин и Лили-Роуз Деп.

"Трябва да стъпвате така, сякаш влизате в разкошен ресторант, уверени в това, че сте най-красивата жена на планетата, което е и самата истина" — с тези думи Маестро Лагерфелд надъхва моделите преди шоуто. Чиято идея всъщност е да се върнем в Париж от епохата на Габриел Шанел, прекрасен и носталгичен едновременно.

Резултатът от този похвален замисъл -⁠ в галерията с 80 снимки красота!

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 5 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.