Следва

Ops, she did it again! Катрин се изложи зверски

It shopping list: Най-красивите празнични рокли от High Street брандовете

Коледа наднича зад ъгъла и сезонът на партитата тече с пълна сила. Поготовката за всяко едно от тях е повече от трескава, а в основата на всяка добра празнична визия стои тя - Роклята...

Shopping преди 7 години

Коледа наднича зад ъгъла и сезонът на партитата тече с пълна сила. Поготовката за всяко едно от тях е повече от трескава, а в основата на всяка добра празнична визия стои тя - Роклята. Сред многото ѝ качествата е редно да споменем най-голямото - прави ни щастливи.

С тези хубави мисли в главата, днес решаваме да спретнем един бърз, но крайно добър шопинг, посветен именно на Нея. Условието при днешния ни подбор обаче е цената - тя трябва да бъде побрана в рамките на high street предложенията. Защото надали има по-задоволително усещане от намирането на чудесна находка на още по-чудесна цена!

Както се предполага, лайтмотивът сред моделите е чувството за тържественост : монохромни, разноцветни и жадно отразяващи светлината пайети; празничните червено, сребро, злато и бордо, но място намират още черният цвят, розовото и зелено.

Всички тези пъстри настроения се редуват в мини, миди и макси силуети, а материите пък, както тенденциите повеляват, са сатен, дантела и лурекс...

Приятно пазаруване!

More Shopping