Следва

This Season MUST HAVE: ПижамаТА

Закъсняваш с тенденциите, Виктория!

Очевидно Виктория Бекъм може би не е дочула новината за цвета на 2017 години...

All fashion преди 7 години

Очевидно Виктория Бекъм може би не е дочула новината за цвета на 2017 години.

Модната дизайнерка се появи във ветровития Ню Йорк решена изцяло в розово! Въпреки че, нежната визия на госпожа Бекъм ни допада много и като съчетание и като модно решение, смеем да кажем, че тя е позакъсняла с тенденциите.


Мекото розово беше цветът на отиващата си вече 2016 и някак си почти не ни се вярва, че модна икона като Виктория се появява в него точно сега, когато трябваше вече да залага на свежото и пикантно зелено, което от Pantone обявиха за цвят на 2017.

Но все пак, няма да съдим толкова сериозно 42-годишната половинка на Дейвид Бекъм, защото както споменахме ТУК вчера - стилът на Виктория е повече от перфектен.

Плисираната розовоа пола, с която се е пременила госпожа Бекъм, е част от колекцията й Pre Fall 2017. А ние сме влюбени в решението й да я комбинира с oversize раирана риза отново в пудрения женски цвят.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.