Следва

This Season MUST HAVE: ПижамаТА

Закъсняваш с тенденциите, Виктория!

Очевидно Виктория Бекъм може би не е дочула новината за цвета на 2017 години...

All fashion преди 7 години

Очевидно Виктория Бекъм може би не е дочула новината за цвета на 2017 години.

Модната дизайнерка се появи във ветровития Ню Йорк решена изцяло в розово! Въпреки че, нежната визия на госпожа Бекъм ни допада много и като съчетание и като модно решение, смеем да кажем, че тя е позакъсняла с тенденциите.


Мекото розово беше цветът на отиващата си вече 2016 и някак си почти не ни се вярва, че модна икона като Виктория се появява в него точно сега, когато трябваше вече да залага на свежото и пикантно зелено, което от Pantone обявиха за цвят на 2017.

Но все пак, няма да съдим толкова сериозно 42-годишната половинка на Дейвид Бекъм, защото както споменахме ТУК вчера - стилът на Виктория е повече от перфектен.

Плисираната розовоа пола, с която се е пременила госпожа Бекъм, е част от колекцията й Pre Fall 2017. А ние сме влюбени в решението й да я комбинира с oversize раирана риза отново в пудрения женски цвят.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.