Следва

Как захарта отнема част от женствеността?

Кофти неделя is coming! Ето защо...

Имате планове за тази неделя? Обяд с приятели? Шопинг тур? Романтична вечеря?...

All About Life преди 7 години

Имате планове за тази неделя? Обяд с приятели? Шопинг тур? Романтична вечеря?

Е, може би е време да ги зарежете и да си останете вкъщи, защото 11 декември не е от най-добрите дни в годината.

Статистиките сочат, че тази неделя е денят, в който половинката ви вероятно може да ви зареже. Или, още по-точно казано, СИЛНО вероятно е разлъката да настъпи точно в този ден.

Оказва се, че две седмици преди Коледа е времето, в което двойките се разделят - било то заради празничната еуфория и стреса от семейните вечери, или пък заради нещо друго.

Интересно е твърдението, че разделите преди Коледа се дължат на факта, че повечето хора нямат желание да харчат баснословни суми за гаджетата си и именно заради това, ако надушат дори лек мирис на скандал веднага им бият шута - преди да са дали онези 300 лева за убийствената bucket bag от Zara, например.

За щастие обаче, ако прескочите трапа на тази неделя, в дните около Коледа буквално нямате никакъв шанс да бъдете зарязани! Е, все пак Коледа е - случват се чудеса, а и цялото това празнично и романтично настроение...

Да не говорим, че всъщност на 23, 24 и 25 шансовете ви да се сгодите са с доста голям процент! Та, Весела Коледа, прескочим ли 11-ти!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.