Седмичен ХОРОСКОП - 12.12 - 18.12

Astro преди 7 години

В понеделник, 12-ти декември, Слънцето в Стрелец се свързва с иновативния Уран в Овен, с което проявяваме гения в себе си. С тази наелектризираща енергия в действие сме готови да скочим и да задействаме проекти, които променят света, както и да споделим нови революционни идеи. Но се уверете, че контролирате излишните емоции… Все пак не забравяйте, че Уран е ретрограден от 30-ти юли до 29-ти декември. Когато се развълнувате, поемете дълбоко дъх и тогава предприемете необходимите действия.

Във вторник, Суперлуната в Близнаци ни призовава да се сближим повече със своите сродни души. Много ще открият липсващата частица от пъзела през този период. Влиянието на Близнаците е повече платонично, отколкото романтично, но това не значи, че любовта не може да пламне в зоната на приятелските среди. Кой знае? Може да имате важен личен момент с колега или партньор в даден проект.

С Луната, която кръжи около знака на Лъва през целия уикенд, празнични вибрации витаят във въздуха. Ако планирате коледен шопинг, обаче, си направете строг бюджет и го спазвайте стриктно. Вибрациите на Лъва, в комбинация със Слънцето в недисциплинирания Стрелец, може да направят така, че трудно да устоите на изкушенията, които ви заобикалят. Ако чувствате, че сте прекалено неконтрулируеми, носейки дебитна или кредитна карта, носете пари кеш. С цялата тази романтична енергия в ход най-добре е да сте разумни и внимателни.  

Хороскоп

Още от Astro