Следва

This is Her! - твоят аромат!

Huawei & China: Make it Possible!

Ти, точно като нас, не знаеше какво е Huawei до преди две-три години, нали?...

All About Life преди 7 години

Ти, точно като нас, не знаеше какво е Huawei до преди две-три години, нали?

Ти, точно като нас, много трудно произнасяше името от 6 букви с типично китайско звучене. И си казваше, че това е нещо от гамата на смартфоните и таблетите, "ма не знам точно какво". Ти, като нас, си мислеше, че изкуството на високите технологии се владее само от американци, и тук там някой кореец.



И не си представяше, че е възможно една компания, стартирала бизнеса си преди едва двадесетина години, да се нареди в топ 10 на големите световни производители с милиарди оборот.

И ние, и ти, си мислехме доскоро, че такива работи се случват трудно, и си е наистина така.

Да направиш от китайската фирма Huawei /произнася се в две срички, приблизително така: "хуа-уей", с ударение на последната буква в първата сричка/, това, което е днес, е нещо като да направиш от Tesla това, което е днес. Гигант с уникална физиономия, непостижим темп на развитие, усещане за бъдеще и визия за успех, в най-добрия смисъл на това съчетание от думи.

И така, разполагаме с един уволнен от работа /никога не знаеш, когато губиш, каво печелиш!/ гениален инженер, господин Рен, чиято снимка трудно откриваме в пресата, защото създателят и двигател на Huawei не обича публичната показност; една кристално ясна амбиция и един подходящ момент. От микса на тези три фактора с добавен четвърти - много труд, днес Huawei е третият по големина производител на смартфони в света. След Apple и Samsung в момента, китайският гигант е с категоричната амбиция да се изкачи на почетния връх. Чуваме го от всички, които ни посрещат в щаб-квартирата на фирмата, и им вярваме. Просто защото го вярват и те!




За тази увереност,  за която умните хора казват, че е половината от успеха, има поне дузина предпоставки, в което екипът ни се убеди лично, попадайки в страната на НЕОГРАНИЧЕНО неограничените възможности по покана на Huawei.





В момента, добре познати в 170 страни по света, IT-продуктите и услугите, мрежовото оборудване и смарт-устройствата на Huawei имат една основна цел - по-добре СВЪРЗАН свят. Връзката на хората с хората, на хората с нещата, и на нещата - с нещата, е това, към което 170 000 заети във фирмата хора, буквално от целия свят, се стремят ежедневно. 



През 2015-та Huawei е за втора поредна година абсолютен лидер по патентовани изобретения - 3898. През същата година от марката са продадени над 100 милиона смартфона, компанията е безспорен лидер на китайския пазар.

 

Преди да излезе на пазара, всяко мобилно устройство Huawei минава над 100 теста, за да е напълно сигурно, че е безопасно за ползвателия си и напълно безвредно за околната среда. 



Радиацията, която се излъчва от устройството поради радиочестотното поле, се тества от компанията с нарочен мониторинг, за чиято цел от 2008-а насам се ползва най-съвременната швейцарска система DASY5 PRO.



Ние, разбира се, успяхме да намерим своя любимец сред смартфоните на HUAWEI. Не сме единствени, обаче. Става дума за флагмана на марката P9, с който, въоръжени до зъби с естетика, сигурност и великолепен дизайн, плюс двойна камера, създадена и внедрена с помощта на немския перфекционист в оптиката от 170 години насам - Leica, който се ползва вече от ститици хиляди хора по света и от... Скарлет Йохансон. Самата тя фен на жестоките снимки, които прави P9, актрисата с удоволствие приема да е рекламното лице на модела.





По рекламата на модела се работи много, в компанията са заети висококвалифицирани европейски и американски специалисти, идеята е да се получи нещо повече от добро.

Ами, получило се е.   











P.S.: Всички прекрасни фотографии, красящи този материал, са направени с любимия ни син Huawei P9! Инспирирани от фантастичните 7 дни в Китай, подарък за нас, и вас, от Huawei! Една фирма за милиарди, в една страна за милиарди! В най-положитения смисъл на думата!

Респект и поклон пред дръзновението и успеха! 

 

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 10 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 10 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.